QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


25 de gen. 2009

RECOMANEM

Hem pogut llegir recentment un text realment interessant. El text en qüestió ha estat penjat a la plana de l'agrupació política Gent d'Antella. Aquest escrit reflexiona sobre la decissió de l'alcaldessa i els seus quatre concejals de canviar l'hora dels plens ordinaris, així com el dia.
Vos deixem l'enllaç en el que podreu llegir l'escrit, recomanem la seua lectura. Consirerem que no te desperdici i es diuen les coses claretes, una redacció impecable i contudent.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, ànimi des de la comarca de l'horta nord. Gràcies per la vostra visita al blog del BLOC d'Albalat dels Sorells i pels vostres ànims.
Per difòndre més la vostra tasca, podeu manar informació a la web: www.valencianoticias.com Utilitzeu este enllaç per a demanar que vos donen el e-mail per a manar-los informació. També podeu manar noticies del vostre poble.
http://www.valencianoticias.com/contact

Gràcies i Maria Isabel Dimissió ja!!!!

Jobove - Reus ha dit...

Teniu tot el meu recolçament pel que convingui

una abraçada des de Reus

Àngel Pérez ha dit...

Des de l'Horta Sud també teniu el nostre recolçament i queda la vostra causa penjada al meu bloc(g)

Josep Amílcar Albert ha dit...

Caram, quina elementa teniu... Animar-vos en la vostra lluita per la democràcia i en contra de tot tipus de totalitarisme.
Des del sud del nostre maltractat País.

PER L'ESQUERRA I PEL PAÍS ha dit...

Hola, he vist que heu deixat un missatge al meu blog (Per l'esquerra i pel País) demanant que us donem idees i us ajudem. Jo conec bé la vostra situació ja que sóc d'Alberic i uns dels membres fundador d'Iniciativa per Alberic (IxA) així com membre del Consell Executiu d'INICIATIVA DEL POBLE VALENCIÀ.
Des d'aquests moments penge un enllaç del vostre blog al meu així com envie l'enllaç al correu d'IdPV perquè el posen en la nostra plana web (www.iniciativapv.org). Des d'Iniciativa del Poble Valencià, sense cap dubte, ens posem a la vostra disposició per allò que ens necessiteu. Fins i tot seria interessant el poder-nos reunir en Antella per conèixer'ns personalment i poder tractar el tema més concretament.
Reste esperant notícies vostres.
Ben atentament.
Vicent Benavent

Anònim ha dit...

Nose ni qui sereu pero veig massa transfons politics per una mala perdua a les eleccions, no obstant si als escrits fereu menys faltes ortografiques demostrarieu un poc mes de sentit perque dona fastic com utilitzeu el valencia.

Un abraç i endavant amb aquesta tasca, qui sap, fins i tot conseguiu algo.

Soc de molt lluny pero si tot el que digueu es cert esta senyora no mereix pertanyer al PP.

Anònim ha dit...

Antella desperta!
Ja n'hi ha prou!
Marisabel dimissió!

Marisabel dimissió ja! ha dit...

Cotestació a l'anonim.

1. Clar que hi ha transfons polític, estem demanant la dimissió d'una alcaldessa, que no se si ho sabras però és un polític.
Com no ha d'haver un transfons polític.

2.Dius que donem "fàstic" per les nostres faltes. Tu sabut/da, quines lliçons vols donar-nos si el teu escrit està plagadet de faltes ortogràfiques. No hi ha cap accent i "algo" en valencià no exitix.

3.Gràcies per el teu recolçament i t'assegurem que aquesta iniciativa està donant bons resultats. Tenim un fum de visites, missatges i correus electrònics recolçant la plana web. Aconseguirem alguna cosa? Si! El nostre propòsit, que és el d'informar, s'està complint.
La dimissió estarà més difícil, però no dubtem que la justícia tard o prompte ens donarà la raó.

Per altra banda gràcies a tots els que feu difussió de la plana i ens visiteu. Us recomanem que ens visiteu sovint ja que continuament tenim notícies de la senyora en qüestió.

"Aquí hay tomate"

Anònim ha dit...

Ànim des de la comarca de La Safor. Eixa dona smbla la verssió riberenca de Julian Muñoz o Fabra.

Una abraçada,i lluiteu que de segur a altres ajuntaments hi ha elements pareguts, però no hi han iniciatives com esta.Bon blog.

Angel Sánchez ha dit...

Al blog d'Esquerra Socialista en El Campello teniu tot el suport i solidaritat amb la vostra lluita.

Anònim ha dit...

quin fástic doneu..

arriba españa!!

Anònim ha dit...

Al senyor/a del comentari d'abans cal recordar-li que en valencià o català (que es la mateixa llengua)l'accentuació de la vocal A és obert, és a dir, "à".

I, això de "arriba españa" és de ser una persona intol·lerant i antidemocràtica!! Perquè eixes dues paraules són emprades pels seguidors/es franquistes...

Per cert, molt semblant al que passa al poble d'Antella, ara pots fer ús d'aquestes que et propose: ¡¡Arriba Marisabel!! perquè la democràcia brilla per la seua absència com passava en temps de dictadura.

Salut i dimissió!!

antifeixistes