QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


22 de gen. 2009

QUE PPODEM ESPERAR?



La indignació que es respira al nostre poble, augmenta cada dia més. I algunes i alguns ens preguntem, ja fa temps, com es possible que la "senyora" Marisabel no haja tingut cap toc d'atenció del seu partit. Algú deu haver al PP que tinga dos dits de front,o no?
Sembla, que a dia de hui l'Alcaldessa d'Antella siga intocable, malgrat ser escandol continu l 'Ajuntament d'Antella.¿ Que els dirigents del PP no lligen els periodics?
¿Que no veuen que Marisabel té problemes per totes bandes? ¿Que no saben que el fill de l'alcadessa esta imputat per un delicte? ¿Que no saben que un fiscal ha vist possible delicte en l'empadronament de persones a casa de l'alcaldessa? ¿Que no s'han enterat que segons el SERVEF, el marit de Marisabel ha estat contractat indegudament per l'ajuntament ?
No s'han asabentat que Marsiabel té el premi "LLima"?
No ho saben o no volen saber-ho?

Nosaltres creguem que es tracta del que fan els simpatitzants de PP en Antella, es tapen el nas, tanquen els ulls i a tragar bona cosa de merda!

També hem de tindre en compte qui és a dia de hui un dels caps de Marisabel:Alfons Rus. Suposem que coneixereu a este home, que és el president provincial del PP. Doncs coneguent a este peculiar polític, estem apanyats i apanyades, que podem esperar?

Us facilitem un document en forma de video que mostra quina és la filosofia de Rus respecte a la política. És realment increible com este home pot ser alcalde d'una vila com Xàtiva i president de la Diputació.


1 comentari:

Anònim ha dit...

:S M'he quedat a quadres amb el video. Però, exactament, en quin contexte està gravat això? Perquè per a que diga això... ¬¬ té més cara que esquena

antifeixistes