QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


20 de gen. 2009

L'oposció abandona el ple disconforme amb la redacció de l'acta anterior.

Avui, com sol ser normal en el “democràtic” Ajuntament d’Antella, el plè extraordinari ha començat a les 9’30 del matí. Què suposa això? Que no hagen pogut assistir al plè dos dels tres concejals del PSPV perquè tenien que acudir a les seues respectives feines, cal recordar-li a la primera edil que tots els concejals no tenen dedicació plena, a diferència d’ella que sí. Però ací no s’acaba tot...

Un dels punts de l’ordre del dia era el canvi d’horari dels plens ordinaris que democràticament la senyora alcaldessa ha canviat de les 7 de la vesprada a les 9’30 del matí, i de divendres a dimecres. La única raó possible del canvi, que vegem nosaltres, és que Marisabel vol que acudisca la menor gent possible a les sessions plenaries.

El ple ha començat amb dues intervencions del dos regidors de l’oposició, primer G.A. i després PSPV, per recriminar-li al senyor secretari que estaven disconformes amb la redacció de l’acta del ple ordinari del 30 de desembre de 2008 perquè, entre altres coses, no havia fet menció a la justificació de la retirada del ordre del dia de la concessió del quiosc – bar l’Assut. Per la qual cosa han decidit abandonar el ple.

Cal recordar, la diferent vara de mesurar que té la primera "alcaldessa-senyora-presidenta..." amb les diferents persones del públic. Era estrany que no tirara ningú... i a crits de: “Aleeee, aleeee, al carreeer!!” ha manat als policies que feren fora a una veïna del poble per parlar amb la persona que tenia al costat!! Resulta curiós, sobretot, perquè uns minuts abans a una simpatitzant del PP li ha sonat el mòbil, s’ha posat a parlar (aproximadament 1 minut) i simplement li ha demanat per favor que no parlara per telèfon al plè. I a açò li diuen democràcia, igualtat i justícia?? VERGONYÓS!!!

3 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

Lamentable l'actitud de la vostra alcaldessa. Sembla ser que és la "senyora del ranxo". No es deuen fer plens a les 9:30 hores del mati quan molts estem treballant i més tenint en compte com estàel treball per anar demanat permissos al treball.Evidentment és una forma de negar la informació al poble.

Respecte al secretari sols dir que és de tota la corporació i que l'alcaldessa actual no té que estar tota la vida i ell tal vegada si.

Salutacions des de Beniarrés( El Comtat).

Ànim i endavant.

Anònim ha dit...

Que indignant és açò! Canvien els plens per a que vaja el minim de gent possible. Tanta por te? Que vol amagar?
Com sempre un ple vergonyos, com vergonya dona Marisabel i el secretari, que com be ha dit Amparo, no es el secretari de l'Ajuntament d'Antella...és el secretari de l'alcaldessa.

Anònim ha dit...

Tenint el secretari que teniu, ho tingueu clar. Aneu amb compte.

antifeixistes