QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


31 de gen. 2009

L'AJUNTAMENT D'ANTELLA PERD 4.227 eur. PEL CONTRACTE IRREGULAR DEL MARIT DE MARISABEL



El SERVEF ja ha comunicat a l'ajuntament que l'ajuda que deuria de rebre en concepte de foment de treball entre les persones desempleades, es vorà reduida en 4.227 euros. Per què? Doncs perquè la "senyora primera alcaldessa presidenta" contractà irregularment al seu marit, donat d'alta d'autònom(propietari de la concessió del quiosc-bar municipal) i a la vegada treballant per a l'ajuntament.

El PSPV d'Antella ja avisà de la irregularitat iclús a l'alcadessa, ara es confirma la infracció comesa per l'ajuntament de Marisabel. Hui ha eixit publicada la noticia a "El Levante", però sembla que la notificació del SERVEF ja era coneguda per l'Ajuntament fa temps.

Perquè no s'ha dut a sessió plenaria aquesta notificació?
Perquè algun veï o veïna del poble s'ha quedat sense rebre l'ajuda?De segur aquestos diners hagueren ajudat a alguna familia que de veritat ho necessitara.

La injusticia és més que evident. La irregularitat ja està confirmada. ¿Ara l'ajuntament que farà, pagar de la butxaca de tots els Antellans i Antellanes al Marit de l'Alcadessa?
La justicia no deuria de pronunciar-se al respecte? O una alcalde o alcaldessa, realment, pot fer el que li dona la gana?

Davant aquesta situació, tornem a demanar la dimissió de l'Alcadessa, al igual que deuria de fer l'oposició de manera contudent.
Ja està be de ser la vergonya de La Ribera!

Marisabel dimissió ja!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero com que o perd l'ajuntament, a qui haurán d'aver denunciat es a juan, no a l'ajuntament.. ¿?
_________

Una bona notícia,
ja s'an marcat el recorregut per a finalitzar el cami al cementeri, daci poc acabat.
Recorde: no s'avia acabat, per un propietari qe no podia vendre o algo aixi.
__________

Espere que em contesteu algun dels correus.
PD: ja us tinc a un link en la web.

Anònim ha dit...

En referència al comentari d'abans, com molt bé dius,d'ací poc estarà acabat. Mentres que ella "ha venut la moto" al poble diguent-nos que l'HAVIA ACABAT JA, igual que el poligon industrial, al llibret de propaganda personal que va fer temps arrere... on ficava toooooooooooooot el que havia fet ella!!! L'alcaldessa-presidenta!!! Però a miges tot!! T'ENRECORDES???

Anònim ha dit...

No se qui fa la webantellense eixa pero no m'agrada gens. El text que hi ha està extret del wikipedia. La idea es bona, pero lifalat en encant, sobretot en disseny.

Per cert, això de que som la vergonya de la ribera, això ho es l'alcaldessa, una vergonya per a la raça humana.

Anònim ha dit...

Este tema sembla mes dificil del que sembla. A vore l'alcaldesso ha treballat, pero en el seu lloc deuria d'haver hagut una altra persona, o siga eixos diners, malgrat haver treballat, no duerien de ser seus, i son de fet diners compartits amb la seua familia(la seua dona inclosa)

I l'alcaldessa(la seua dona) es qui autoritzat la contractació, del seu marit.¿Qui ha de tornar eixos diners, El marit o l'alcaldessa?

Anònim ha dit...

En referència al segon comentari: JAJAJA! T'ha eixit el tir per la culata! Vaja sorpresa vorer que el camí del cementeri está acabant-se no?? I pel que fa a tot el demés temps al temps!

antifeixistes