QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


31 de des. 2008

EL PLÉ D'AHIR FINALITZA AL CRIT DE MARISABEL DIMISSIÓ

Allò que nosaltres estem demanant desde fa ja practicament dos anys, s'esten entre la societat civil del nostre poble i els partits de l'oposicio. L'última sessió plenaria celebrada en el dia d'ahir va transcorre com sempre, caracteritzada per la manca de tolerància de la senyora"Primera Alcaldessa Presidenta d'Antella". La senyora Marsiabel com sempre, desafiant, insultant i tallant continuament a l'oposició. I un detall molt important, un saló d'actes de l'ajuntament ple, i tan sols uns sis "hooligans isabelistes". Marsiabel que te quedes soles!!!
Us facilitem l'enllaç de la crònica del ple elaborada per Gent d'Antella ,no té desperdici:
Cal remarcar que Gent d'Antella demanà la dimissió de l'alcaldessa(ja era hora), i que l'apaludiment dels veïns i veïnes va esclatar en força recolzant el prec. Recordem que el PSPV comarcal ja demanà la dimissió de l'alcaldessa d'Antella, és alehores l'hora de la unitat, de la unió d'aquelles i aquells que contemplem com Marsiabel està desfent el nostre poble mentre ella i la seua familia es plenen la butxaca.
JA N'HI HA PROU ! MARISABEL DIMISSIÓ JA!

18 de des. 2008

MARISABEL CONTRACTÀ IRREGULARMENT AL SEU MARIT.


Hui Antella ha despertat amb una nova noticia que ha vingut a confirmar el que molts ens temiem. Segons apunta El Levante EMV,Marisabel, alcaldessa d'Antella contractà de manera indeguda al seu marit aprofitant una subenció del PAMER destinada a persones en atur . El PSPV a l'estiu, ja posà en coneixement de les autoritats que podia existir una irregularitat, ja que Juan Palazón és propietari de l'explotació del barracó de l'assut.

El director territorial de Treball de València, li ha fet saber a l'alcaldessa, que l'ajuda econòmica rebuda estava destinada a persones inscrites en el SERVEF. I l'ajuntamnet amb la contractació com a capataç Juan Palazón, suposadament donat d'alta d'autonom, vorà reduida la subenció del PAMER.

És a dir que, o el marit (alies l'alcaldesso) torna els diners, o l'ajuntament haurà pagat a una persona que no es mereixia eixa ajuda, perjudicant d'aquesta forma a d'altres veïns i veïnes que si que tenien la condició d'aturats. Açò es més gros del sembla, ja que Marisabel ha beneficiat presumptament de manera irregular al seu Marit, possiblement amb coneixement de fer-ho. Si ho desconeixia, que el denuncie,no?

Perquè a aquestes altures no hi haurà ningú que pense que l'alcaldessa no sabia en quines condicions laborals es trobava el seu marit, o si? Potser encara queden persones que continuen tapant-se el nas i no vulguen sentir la pudor que fa l'ajuntament de Marisabel Gimenez Candel. Segurament hi haurà gent que encara es tape els ulls i no vulga vore, cegat, a més, pel seu propi orgull.

Siga com siga Marisabel està signant el seu certificat de defunció política, i molts i moltes que la votaren ja s'han arrepentit publicament. "La maxera" a dia de hui és un cadaver polític. La gran quantitat d'escandols que la envolten, sumats a la seua prepotència, els seus enganys, la seua iconpetència en gestió municipal o els seu favoritismes, fan que cada dia més gent es sume a crit de... MARISABEL DIMISSIÓ JA!!!!

Que més podriem afegir que no se vos haja passat ja pel cap, no cal dir que la senyora Marisabel te més cara que esquena, a que no?

Continuarem informant, de segur en els propers dies i mesos aniran a pareguent més noticies, atents i atentes.

10 de des. 2008

L'AJUNTAMENT D'ANTELLA PERD UNA SUBENCIÓ

Ahir, dia de "El cristo" es publicava al Levante EMV una noticia, que per moltes mares i pares ja era coneguda. L'Ajuntament d'Antella amb Marisabel com a capitana i caudilla indiscutible, ha perdut una subenció de uns 30.000 euros, destinats aquestos, a posar en marxa l'escoleta.

I molts i moltes en spreguntem:
Per a que tanta dedicació exclusiva? Que fa la senyora Marisabel que ha deixat passar l'oportunitat d'ajudar a una desena de families de poble? No és ella la que se dixa la pell lluitant per els interesos dels seus? Indignant, la veritat. I es que Marisabel es plena molt la boca amb paraules però els fets parlen per si mateix.

Una clavada de pota més, que es suma a la llista interminable d'errors en gestió municipal.Una mostra més de que la fotracà d'euros que li paguem a l'alcaldessa, no s'els mereix. Ella mentres pensant en fer banderetes. Ella mentrestant pensant com pot fer la vida impossible a veïns i veïnes, i treballadors de l'Ajuntament, o com colocar al seu marit.

Ja n'hi ha prou! Marisabel al carrer!

8 de des. 2008

Pestes Patronals II

Antella viu, en estos dies, les seues festes patronals originàries. Festes que, anteriorment, eren les úniques que es celebraven al nostre poble. Fa uns anys, però, degut al mal oratge dels desembres, es va introduïr la versió estiuenca: tots i totes en xancles amunt i avall. Pel que fa als previs, i com ja és d'esperar, l'equip municipal ens ha fet arribar a casa un llibret, caracteritzat per l'estil i el disseny més purament avanguardista. Curt però intens, ens recomana que iscam al carrer per "lluir l'abric" i ens dona algunes lliçons d'ortografia, amb les que nosaltres tant ens divertim. Va, en definitiva, en la mateixa línea que els anteriors publicats, en continguts tan ridículs que semblen haver-se escrit en clau d'humor.



I és que Marisabel si s'ho proposa potser vertaderament graciosa. Al seu "saluda de l'alcaldessa", ens explica, que enguany no s'arreplegaran sobres degut a la crisi. Què creieu? Que, en realitat, ho fa per evitar arreplegar la mateixa misèria que en les darreres festes? Qué mal pensats sou! Açò és solidaritat! Gràcies, alcaldessa per pensar tant en les nostres butxaques, i com no, per comprometre't a no tornar-te a pujar el sou...XE! Quina consideració, quina humiltat!
També diu que estalviarem consum en la il·luminació, com si forem el Corte Inglés!

Per altra banda s'ha de reconeixer que en els quasi sis anys que el PP duu al govern municipal és la Fira Artesanal la millor iniciativa que s'ha tingut. Però amb tota la merda que hi ha a l'ajuntament, esdeveniments d'aquestos es dilueixen i queden en un segon plà. Possiblement el dia de demà serà l'únic bo que heretarem del consistori de la Senyora Presidenta Primera Alcaldessa d'Antella.


Bones festes! Visca Antella!

1 de des. 2008

FONT DE MORA DIMISSIÓ

El dissabte passat desenes de milers de valencianes i valencians ens manifestàrem pels carrers del Cap i Casal demanant la dimissió del Conseller d'Educació Font de Mora, així com una nova política educativa que garantitze l'ensenyament públic, de qualitat i en valencià.El conflicte de l'educació per a la ciutadania en anglés, ha fet que la comunitat educativa reaccione davant d'anys de menyspreu del consell a l'ensenyament públic: Barracons, alumnes que no poden estudiar en valencià o falta de recursos en els centres han sigut algunes mostres de la pèsima polititica en ensenyament dels senyors Camps i Font de Mora.
També hem de dir que l'assignatura en qüestió, te alguns continguts un tant inapropiats, ja que s'inteten transmetre valors militaristes o neo-capitalistes. Però la intenció de l'assignatura, de formar a ciutadanes i ciutadans en la tolerància, es ben bona.
Des d'aquesta humil plana web ens unim al crit de:
AMB AQUESTA EDUCACIÓ
FONT DE MORA DIMISSIÓ

Vergonyós sobretot el tracte de Canal 9 a la noticia menyspreant i manipulant, com sembla que siga l'únic que saben fer, a banda de treure tots el pobles de País Valencià on neva i totes les innaguracions del senyor Camps.


Animem a totes i tots aquells que creguen en l'ensenyament públic a acudir a tots els actes organitzats per la Pataforma per l'ensenyament públic, que en esl propers mesos seran un grapat.

http://www.fontdemoradimissio.org/

Per útim recordar que molts ajuntaments valencians han mostrat el seu suport a aquestes movilitzacions i han fet mocions en defensa de l'ensenyament públic,esperem properament que l'ajuntamnet del nostre poble faça el mateix. Però, la veritat coneguent a Marisabel dubtem que aquest tipus de mocions tinguen èxit.

Des d'ací mostrem el nostre suport a la plataforma per l'ensenyament públic demanant la dimissió de Font de Mora, però sense oblidar el que ocorre a Antella, exigim també a Marisabel Gimenez que faça el mateix.

antifeixistes