QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


18 de des. 2008

MARISABEL CONTRACTÀ IRREGULARMENT AL SEU MARIT.


Hui Antella ha despertat amb una nova noticia que ha vingut a confirmar el que molts ens temiem. Segons apunta El Levante EMV,Marisabel, alcaldessa d'Antella contractà de manera indeguda al seu marit aprofitant una subenció del PAMER destinada a persones en atur . El PSPV a l'estiu, ja posà en coneixement de les autoritats que podia existir una irregularitat, ja que Juan Palazón és propietari de l'explotació del barracó de l'assut.

El director territorial de Treball de València, li ha fet saber a l'alcaldessa, que l'ajuda econòmica rebuda estava destinada a persones inscrites en el SERVEF. I l'ajuntamnet amb la contractació com a capataç Juan Palazón, suposadament donat d'alta d'autonom, vorà reduida la subenció del PAMER.

És a dir que, o el marit (alies l'alcaldesso) torna els diners, o l'ajuntament haurà pagat a una persona que no es mereixia eixa ajuda, perjudicant d'aquesta forma a d'altres veïns i veïnes que si que tenien la condició d'aturats. Açò es més gros del sembla, ja que Marisabel ha beneficiat presumptament de manera irregular al seu Marit, possiblement amb coneixement de fer-ho. Si ho desconeixia, que el denuncie,no?

Perquè a aquestes altures no hi haurà ningú que pense que l'alcaldessa no sabia en quines condicions laborals es trobava el seu marit, o si? Potser encara queden persones que continuen tapant-se el nas i no vulguen sentir la pudor que fa l'ajuntament de Marisabel Gimenez Candel. Segurament hi haurà gent que encara es tape els ulls i no vulga vore, cegat, a més, pel seu propi orgull.

Siga com siga Marisabel està signant el seu certificat de defunció política, i molts i moltes que la votaren ja s'han arrepentit publicament. "La maxera" a dia de hui és un cadaver polític. La gran quantitat d'escandols que la envolten, sumats a la seua prepotència, els seus enganys, la seua iconpetència en gestió municipal o els seu favoritismes, fan que cada dia més gent es sume a crit de... MARISABEL DIMISSIÓ JA!!!!

Que més podriem afegir que no se vos haja passat ja pel cap, no cal dir que la senyora Marisabel te més cara que esquena, a que no?

Continuarem informant, de segur en els propers dies i mesos aniran a pareguent més noticies, atents i atentes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El barracó , trebballant per l'ajuntament, regaor...tot que da en casa eh Marisabel? No sap vosté que l'avaricia trenca el sac?

Anònim ha dit...

El text de Gent d'Antella, es realment bo. Sobretot este troç:

Governar significa mirar per l’interés de totes i de tots. Això que fa l’alcaldessa d’Antella en el nostre municipi amb els nostres diners, té un altre nom, molt més lleig.

http://www.gentdantella.blogspot.com/

Anònim ha dit...

jo no estic en contra de la politica de l'ajuntament, pero no m'ha paregut bé que aja fet aixó..


PD: a aquesta web, sempre digeu lo roi, pero lo bo mai.. quina poca vergoña..
Xentola!

Marisabel dimissió ja! ha dit...

Contestació per al comentari anterior.

Menys mal que et sembla malament el tema de la contractació del marit de l'alcaldessa, perqué heu aplegat a un punt que justifiqueu allò que és injustificable.

I clar que l'ajuntament ha fet coses be en 6 anys, però hi han tantíssimes coses mal fetes que allò positiu es diluix entre tanta merda.

Aniran eixint més coses, t'asegure que hi ha molt més que no sabeu. I ja són molts els que poc a poc van obrint el ulls i coneguent vertaderament qui és Marisabel, el seu marit o el fill predilecte.

Per cert Gentola s'escriu amb "G" no amb "X", ah! Per a nosaltres la GENTOLA, són aquells que aprofiten el seu poder per beneficiar els seus estomacs, que perseguixen a gent del poble atacant bancals, que perseguixen a concejals intentant fer la vida impossible desde l'ajuntament. La gentola són els que han creat un ambient a l'ajuntament insuportable i creuen que la casa del poble és la casa de Marisabel.
I lliçons de vergonya li les dones a la teua Marisabel, que sembla no la conega. contactant al seu MArit que te un negoci, mentre algun altre veí del poble haguera pogut rebre eixa ajuda.

Vinga aneu donant-vos conte ja del que hi ha, no som rencorosos i no vos ho tindrem en conte.

Bon Nadal! Visca Antella!

Anònim ha dit...

Molt ben dit! Això, que li presenten a Marisabel la vergonya que no la coneix.

això és molt gracios:

"jo no estic en contra de la politica de l'ajuntament, pero no m'ha paregut bé que aja fet aixó.."

És que això forma part de la política. Hi ha qui governa per al poble hi ha qui governa per a si mateix.

antifeixistes