QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


8 de des. 2008

Pestes Patronals II

Antella viu, en estos dies, les seues festes patronals originàries. Festes que, anteriorment, eren les úniques que es celebraven al nostre poble. Fa uns anys, però, degut al mal oratge dels desembres, es va introduïr la versió estiuenca: tots i totes en xancles amunt i avall. Pel que fa als previs, i com ja és d'esperar, l'equip municipal ens ha fet arribar a casa un llibret, caracteritzat per l'estil i el disseny més purament avanguardista. Curt però intens, ens recomana que iscam al carrer per "lluir l'abric" i ens dona algunes lliçons d'ortografia, amb les que nosaltres tant ens divertim. Va, en definitiva, en la mateixa línea que els anteriors publicats, en continguts tan ridículs que semblen haver-se escrit en clau d'humor.



I és que Marisabel si s'ho proposa potser vertaderament graciosa. Al seu "saluda de l'alcaldessa", ens explica, que enguany no s'arreplegaran sobres degut a la crisi. Què creieu? Que, en realitat, ho fa per evitar arreplegar la mateixa misèria que en les darreres festes? Qué mal pensats sou! Açò és solidaritat! Gràcies, alcaldessa per pensar tant en les nostres butxaques, i com no, per comprometre't a no tornar-te a pujar el sou...XE! Quina consideració, quina humiltat!
També diu que estalviarem consum en la il·luminació, com si forem el Corte Inglés!

Per altra banda s'ha de reconeixer que en els quasi sis anys que el PP duu al govern municipal és la Fira Artesanal la millor iniciativa que s'ha tingut. Però amb tota la merda que hi ha a l'ajuntament, esdeveniments d'aquestos es dilueixen i queden en un segon plà. Possiblement el dia de demà serà l'únic bo que heretarem del consistori de la Senyora Presidenta Primera Alcaldessa d'Antella.


Bones festes! Visca Antella!

antifeixistes