QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


1 de des. 2008

FONT DE MORA DIMISSIÓ

El dissabte passat desenes de milers de valencianes i valencians ens manifestàrem pels carrers del Cap i Casal demanant la dimissió del Conseller d'Educació Font de Mora, així com una nova política educativa que garantitze l'ensenyament públic, de qualitat i en valencià.El conflicte de l'educació per a la ciutadania en anglés, ha fet que la comunitat educativa reaccione davant d'anys de menyspreu del consell a l'ensenyament públic: Barracons, alumnes que no poden estudiar en valencià o falta de recursos en els centres han sigut algunes mostres de la pèsima polititica en ensenyament dels senyors Camps i Font de Mora.
També hem de dir que l'assignatura en qüestió, te alguns continguts un tant inapropiats, ja que s'inteten transmetre valors militaristes o neo-capitalistes. Però la intenció de l'assignatura, de formar a ciutadanes i ciutadans en la tolerància, es ben bona.
Des d'aquesta humil plana web ens unim al crit de:
AMB AQUESTA EDUCACIÓ
FONT DE MORA DIMISSIÓ

Vergonyós sobretot el tracte de Canal 9 a la noticia menyspreant i manipulant, com sembla que siga l'únic que saben fer, a banda de treure tots el pobles de País Valencià on neva i totes les innaguracions del senyor Camps.


Animem a totes i tots aquells que creguen en l'ensenyament públic a acudir a tots els actes organitzats per la Pataforma per l'ensenyament públic, que en esl propers mesos seran un grapat.

http://www.fontdemoradimissio.org/

Per útim recordar que molts ajuntaments valencians han mostrat el seu suport a aquestes movilitzacions i han fet mocions en defensa de l'ensenyament públic,esperem properament que l'ajuntamnet del nostre poble faça el mateix. Però, la veritat coneguent a Marisabel dubtem que aquest tipus de mocions tinguen èxit.

Des d'ací mostrem el nostre suport a la plataforma per l'ensenyament públic demanant la dimissió de Font de Mora, però sense oblidar el que ocorre a Antella, exigim també a Marisabel Gimenez que faça el mateix.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Heu llegit el Saluda de l'alcaldessa al llibre de festes?
Llegiu-lo que no te desperdici. Quin sentit de l'humor que té la nostra alcaldessa. És que tenim una alcaldessa polifacètica, i hem descobert una de les seues facetes, l'humor.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Com diu l'article d'aquesta web, era una gran massa de gent
la que vam acudir a reivindicar una educació en valencià.
Milers de persones que creguem que aquest País (en ningun moment es va escoltar la paraula comunitat)
mereix una educació de distint caire. Que està molt bé això de conéixer llengües (de fet quantes més en coneguem millor) però per a això primer hem de conéixer la nostra. Aquest curs 90.000 estudiants s'han quedat
sense poder rebre classes en valencià.

Ah, i notícia-notición: Font de Mora ha anunciat l'obertura de 3
centres en Valencia, Alicante y Castellón (tres provincias, una región)
on la llengua vehicular serà l'anglés! Dins la xarxa pública!
O siga, xiquets i xiquetes que vestiu polos amb cavallets i cocodrils
estem d'enhorabona (congratuleixons)
que en uns anyets no caldrà que pagueu per estudiar en anglés.
"Llàstima" que als qui defenseu esta educació britànica
us sobre la pasta. Mentrestant, fiquem-nos les piles per poder aprendre anglés, sinó d'ací uns anys ja ens veig sense entendre als nostres als fills!
Welcome to the PParadise!

antifeixistes