QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


10 de juny 2008

PER QUÈ MARISABEL NO DEIXA QUE ES GRABEN EN VIDEO ELS PLENS?

Ja que els plens són a hores on la pràctica totalitat del poble no pot assistir, almenys sí es grabaren la gent del poble podria vore com es desenvolupen les sessions plenàries. Així es voria com l'oposició no insulta a l'alcaldessa com diuen els hooligans isabelistes, al contari es voria com Marisabel, lluny de respectar la democracia, nega la paraula a l'oposició, la menysprea continuament i perd els papers quan si li combat amb arguments. Seria molt interessant que els veïns i veïnes d'Antella vegeren les actuacions de Marisabel, com és el cas del poble andalús de Moron de la frontera.
Per l'interés que creguem que té, vos a facilitem l'enllaç d'un video, d'un plé realitzat a la localitat de Morón de la Frontera. Ací es pot vore de manera clara l'actitud que impera en molts alcaldes del Partit Popular amb majoria absoluta, el seu concepte de democracia es semblant al que tenia Franco. Les seues posades en escena recorden a l'epoca de "El Movimiento" i el "Nacional-catolicismo", finalitzant plens cantant himnes religiosos i burlant-se de l'oposició per no fer seguidisme dels plantejament feixistoides del PP.
Recordem que la nostra "santíssima" alcaldessa també feu alcaldessa a una verge, amb una posterior festa, digna d'un catering i tot.
Sobren les paraules, ja sabeu una imatge en val més.
Recomanem de manera especial que visualitzeu el video, no te desperdici.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina llàstima, quin ridícul més gran, cantant a Maria auxiliadora, en la casa del poble. I burlant-se dels concejals de l'oposició. Marisabel això de riurés també ho fa a sovint. I es que el fatxes es posen nerviosos quan no es pensa com ells.
Si els plens del nostre poble es grabaren eixirien en totes les noticies. Així quedaria al descobert la capacitat de provocació de Marisabel. També es voria com el poble no la vol, però sobretot no l'enten, perqué com a política és realment penosa.

Anònim ha dit...

Marisabel és una mediocre alcaldessa. En la vida deixarà que es graben els plens, perque sinó es voria com fa el ridícul espantós, com l'Alcalde este fatxa. Quantes coses en comú...no?

Anònim ha dit...

Diu:"un pleno subidito de tono",ai si vingueren a Antella.
Lo que hi ha que fer es demanar ja unanimament la dimissió de Marisabel. Però en serio. I fer boikot al barracó, per ser il.legal i inmoral.

antifeixistes