QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


30 de juny 2008

LES BICICLETES I MARISABEL


A principi de l'any 2005 la nostra "benvolguda" MªIsabel es convertí en protagonista d'una noticia que sorprengué de manera especial als veïns i veïnes d'Antella, però també a la resta del notre país o inclús arreu de l'estat espanyol. Tant la premsa escrita, els mitjans digitals o inclús programes de televisió s'interesaren pel decret d'alcaldia, que negava utilitzar el cotxe de la policia municipal. La imatge del "guarda" en bicicleta es feu famosa, Marisabel començava a mostrar el tipus d'alcaldessa que anava ser,polèmica i totalitaria. Segons l'equip de govern, aquesta decissió venia justificada com mesura d'estalvi, en canvi Marisabel es pujava el salari.

Cal recordar, perquè a molts i moltes els falla la memòria, que els "hooligans isabelistes" justificaren i defensaren aquesta mesura. Cal recordar que fou, aleshores, quan es creà el famós forum de "20 minutos", que a dia de hui, encara continua actiu i està siguent investigat per permitir el llançament de calumnies, insults i faltes a l'honor a persones d'Antella. Però el més fort és que a dia de hui sembla, les coses no han canviat molt, des d'eixa pàgina s'ha iniciat una campanya de persecució a Gustavo, concejal de Gent d'Antella, que està fent una forta oposició al malgovern del PP de Marisabel Giménez.

Han passat tres anys des d'aquella "magnífica" iniciativa de Marisabel, i que ens queda d'allò? Recordeu quan acudia a l'ajuntament amb bicicleta la nostra Marisabel? Clar ella després de posar-se i augmentar-se el salari, devia de ser exemple i feïa ús de la bicicleta. Però i a dia de hui? Qui va amb bicicleta? El nou "sherif"? Marisabel? El predilecte?

La cara li tindria que caure de vergonya a tots aquells que defensaren en aquesta cas a l'alcaldessa, però a ella la primera. Després de tot el que va ocòrrer i hui tots podem contemplar com el cotxe s'utilitza, i no tan sols per a dur anàlisis. Aquest és un clar exemple de com està fent les coses Marisabel. Desissions que no porten solucions, sinó problemes i polèmica. Mesures sense trellat ni forrellat. I és que no hi ha dret al que ens està tocant viure. Antella el nostre poble, conegut "mundialment" per l'assut, el triatló o el miracle que feu sant Antoni de Gavarda, ocupa desgraciadament portades de periodics que mostren una realitat crua i penosa. La polèmica envolta Antella: Empadronaments il.legals, barrracons irregulars, pressuntes delictes de calumnies...i tot sempre relacionat, com no, amb Marisabel Giménez Candel i els seus. Açò semblà un malson que mai s'acava...

Us facilitem enllaços de la noticia de les Bicicletes, per a que feu memória d'aquells dies tan especials que Marisabel ens va fer viure.

www.belt.es/noticias/2005/Febrero/03/bicicleta.htm

www.20minutos.es/noticia/3189/0/patrullando/antella/bicicleta/

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que trist és el poble en que vivim. Tot el que va passar amb les bicicletes per a que uns anys després vinga un municipal i que vaja patrullant per ahí en cotxe. Que integra és Marisabel. Quina persona de fortes conviccions. Que trist és el nostre poble, que tristessa més gran tindre a qui tenim d'alcaldessa.

Anònim ha dit...

No heu dit res del tema d'interent, i l'altre dia l'alcaldessa declarà davant el jutge. Ací teniu l'enllaç de la noticia apareguda a EL PAIS.
No se, però crec que la nostra Marisabel és l'alcaldessa que més visita els jutjats, almenys de la Ribera. No ho cregueu?

Anònim ha dit...

L'enllaç:
http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/alcaldesa/Antella/declara/insultos/varios/vecinos/elpepuespval/20080627elpval_10/Tes

Marisabel dimissió ja! ha dit...

No tenim la dada exacta dels alcaldes de la contornà. Però el que si és cert, es que si ú que llig habitualment la premsa local s'enadona, que Marsiabel és de les més nomenades amb temes conflictius i amb jutjats per el mig. De fet Marisabel te al seu haver, el premi Suro que s'otorga al personatge més "groguenc" i "conflictiu", per alguna cosa serà.


Per cert l'enllaç és :

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/alcaldesa/Antella/declara/insultos/varios/vecinos/elpepuespval/20080627elpval_10/Tes

La notica està molt bé.

antifeixistes