QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


9 de juny 2008

MARISABEL PODRÀ OBRIR EL BARRACÓ



Sí senyors i senyores, l'alcadessa d'Antella este estiu, podrà posar canyes, cacaus , tramusos i pimentons en salmorra.Malgrat l'obertura inminent, la renovació del contracte continua tenint punts foscos i, la legalitat del acord pres al passat plé és un tant dubtosa al igual que l'informe elaborat per la secretaria.
Nosaltres, pensavem que després de tres intents, el grup municipal del PP esperaria a aprovar la renovació fins que estiguera clar l'expedient, però no ha sigut així. És a dir ara ja ens trobem amb altre escandol,un possible delicte de prevaricació, per part del tres concejals de partit popular que votaren a favor. Segons informen Las Provincias i El Levante EMV , Gent d'Antella, presentarà, properament un recurs al conteciós administratiu en contra d'aquesta decisió. Recordem que Gent d'Antella ja guanyà un conteciós administratiu el passat 9 d'àbril en el que s'anulava un ple per ser totalment irregular.
No entenem la posició presa per el PSPV d'Antella davant esta situació, ja que pel que sembla la situació no ha canviat molt respecte a les anteriors votacions, ells sabran.
Per altra banda recordar que el ple en que es renovà la llicència del barracó, fou convocat a les 9 i mitja del matí d'un dia laborable, l'intenció de la convocatoria sembla clara, com sempre evitar que la gent que estudia o treballa puga assitir incluint com no, als concejals de l'oposició.De fet un concejal socialista no pugué assistir.Realment vergonyós. Quina cara més gran, i encara la famosa "Farteta" del forum de 20 minutos, diu que als plens no van els de Gent d'Antella, tindra poca vergonya la tia!Que ella va?

O siga que este tema del barracó de segur que dura cua. Segurament estem tan sols a l'inici del que sembla es convertirà en un nou episodi d'escàndol polític amb la seua respectiva repercussió mediàtica. Alguns mitjans ja s'han fet resò.
Las provincias.
http://www.lasprovincias.es/valencia/20080607/ribera/antella-renueva-concesion-chiringuito-20080607.html
Levante EMV
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008060700_12_457054__Comarcas-ausencia-edil-PSPV-Antella-permite-marido-delaalcaldesarenueve-municipal

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Però...quina poca vergonya!!
La veritat és que era d'extranyar que ixa dona i el seu grup no se'n isqueren en la seua, bé fóra legal o il·legalment, justa o injustament. Doncs si això va abant també déu anar abant una mena de "boicot" cap a aquest barracó, ja que molta gent arriba al poble i si no sap de què va la història, i per proximitat a l'Assut, triarà consumir en aquest barracó. Doncs no hem de deixar que cap visitant se'n vaja d'Antella sense saber a qui està donant els diners...així que mans a l'obra...és el moment d'idear maneres per boicotejar el barracó d'aquesta senyora!!

Anònim ha dit...

Jo personalment mai vaig a eixe barracó al igual que moltíssima gent d'Antella. És veritat que de segur molta gent de bé, si haguera sabut que consumint en eixe barracó,se li donen diners a qui se li donen, de segur no anirien.

És una llàstima que no s'haja pogut evitar que obriga, encara que si deveres prospera la denuncia als concejals del PP, ens anem a riure un ratet.

Anònim ha dit...

MArisabel està trobant oposició aquesta legislatura. Com estan els peperos, estan que trinen! En la plana de 20 minutos esta que solta espurnes. Com ataquen a Gustavo i Gent d'Antella. LO pitjor es que no se donen conte de lo inutil que es MArisabel, que tenint majoria absoluta, per fer malament les coses, te problemes. No hi ha més burro que el que no vol vore i els peperos d'Antella, encara que vegen alguna cosa que no els pareix be, tots fa seguidisme de Marisabel. Allà ells, el temps segur que posarà les coses en el seu lloc i descubrirem, tots qui ha sigut Marisabel.

Anònim ha dit...

La gent del poble majoritariament no va al barracó de l'alcaldessa. Qui s'ha d'enterar son tots aquells que venen de fora. No donem diners a qui no es mereix!

antifeixistes