QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


15 de des. 2009

ENQUESTA

Després de les sentències judícials contràries a l'alcaldessa, són moltes persones les que ens preguntem com estarà sentant açò en el partit. Amb la gent que hem pogut parlar ens han dit de tot. Uns que pensen que açò a Marisabel li la "bufa" i que el partit es ella, altres en canvi que hi ha moviment en el PP local i que inclús sona el nom d'un sustitut. Està clar que les sentències han sigut el tema estrela de les darreres festes, i s'està parlant de la repercussió puguen tindre les properes sentències. Davant esta nova situacó hi ha una pregunta al carrer: ¿Serà Marisabel la cap de llista del PP en les pròximes eleccions municipals d'Antella? Doncs això mateix heu de contestar a l'enquesta que trobareu a la part superior de la plana, a l'esquerra. Us animem a que voteu, la vostra opinió és important.

I gràcies per visitar-nos, en el que duguem de mes hem tingut més de 300 visites. I un consell, abrigue-vos si eixiu al carrer que fa molt de fred, i a casa enceneu el foc i a torrar.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo he sentit parlar d'un tal "caballero andalús" com a candidat a l'alcaldia pel PP. Algú sap alguna cosa mes?

Anònim ha dit...

A mi m'han dit que la mare del caballaro andaluz anava diguent per les tendes, que el seu fill es presentará a alcalde, com no siga del PP o faça ell un partit nou.

Anònim ha dit...

Este home no viu en Ador? Sera un rumor i prou, a esta no la tira ni deu i menos uno que viu fora. A punt estan de menejar a l'alcadesa. Soles ni haurà una cosa que farà que la pergam de vista, LA JUSTICIA.

Antellaresistent ha dit...

La rumorologia, és això, rumorologia. Però és també molt cert allò que diu "si el riu sona, aigua porta". Jo si fora del PP estari fent tot lo possible per a que Marisabel no se presentara, mai hagut un alcalde tan penós en Antella.

Anònim ha dit...

Jo crec que el proxim candidat del PP en Antella serà Benet...eixe tio té una planta, un saber fer, és el pròxim alcalde.

Anònim ha dit...

apollamos a marisabel por su trabajo realizado por la mejora publica del npueblo y nuevas vias publicas.La gente que la critica es pura envidia igual que pasa con Rus desde Xativa apollamos a marisabel.
VOTA PP
XATIVA A MES RUS ALCALDE.

antifeixistes