QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


1 de des. 2009

UN NOU REVÉS A MARISABEL


Hui hem conegut una notícia que de segur caurà com un poal d’aigua freda en les fileres del PP local però sobretot per a Marisabel i marit, part directament interessada. Fa unes hores hem sabut que la demanda interposada contra Gustavo Montagudo (concejal de Gent d’Antella) per Juan Garcia Palazón (marit de l’alacaldessa) en la que es demanava resposabilitats per no renovar el contracte del barracó,ha sigut desestimada pel jutge. Després d’haver fet circular un escrit fa uns mesos plagat de mitges veritats o negant informació veritablement important, on s’intentava fer vore al poble d’Antella que el barracó no s’obria per una rabieta d’un concejal, s’ha demostrat sentència en mà, que el procediment pel qual no se li renovà el contracte a Palazón és perfectament legal i compta amb una base jurídica. És més que evident que la maniobra per la que es volia culpabilitzar al concejal de Gent d’Antella, de la penosa gestió d’este tema que està fent l’ajuntament d’Antella, ha estat fallida.

L’únic argument que l’alcaldessa i els seus utilitzaven per desprestigiar a l’oposició en le tema del “barracó” ha estat desmontat per la justícia. A esta sentència cal sumar el dictamen del Consell Juridic Consultiu que donava la raó a Gent d’Antella i afirmava que el Barracó havia estat en mans de l’alcaldessa de forma irregular per una incompatibilitat més que demostrada.

Hem de felicitar novament a Gustavo i a GdA, animant-los a continuar en la mateixa línea de treball. Els intents per embrutar el nom de GdA i en especial del seu portaveu s’estan tornant en contra de l’alcadessa que veu com la justícia tira per terra tots els seus intents de salvar la seua degradada imatge pública. Que diran ara als bassalls, que el jutge no vol que el barracó el tinga l’alcaldessa? Cada dia són més els que obrin els ulls, i se n’adonen que l’interés màxim de l’alcaldessa no són els seus veïns i veïnes, sinó el propi. Que l’ajuntament haja deixat d’ingresar diners per la gestió del barracó és resposabilitat directa de Marisabel i Vicent Benet que s’han empenyat en que palazón no deixe de regentar el bar nunicipal, tot sabent que hi ha un cumul de irregularitats.
Ja ho hem repetit moltes vegades i ho tornem a fer, el temps posarà a cadascú en el seu lloc.

En el moment que disposem de noves informacions vos ho farem saber. Atentes i atents. Que com va dir "Riqui": la festa en el PP no s’acava mai.


3 comentaris:

Gent d'Antella ha dit...

Marisabel, podràs repartir tots els papers anònims que vulgues, podràs comprar vots amb flors pagades amb diners de tots, podràs enredrar a quatre ignorants que es creuen el teu cuento de ser la Mare de Déu d’Antella, però totes aquestes artimanyes no valdran per enganyar mai la Justícia, que una altra vegada –i ja en van unes quantes!- et torna a posar en el teu lloc.

Anònim ha dit...

Yo no se si el tiempo realmente pondrá en su sitio a quien sea. Lo que se es que Gent dAntella està por ahora, poniendo en su sitio a la alcaldessa.
Enhorabuena. Como tiene que estar de rabiosa la alcaldesa. Jijiji...

Anònim ha dit...

Jo lo que no se qui serà el tonto que continuarà creguent-se les mentides del barracó de la senyora caudilla. Cada vegada te menos credivilitat, i ells ho saben. Sinó perqué va per ahí regalant plantentes, que se creu que el poble d'Antella se ven per una planta de merda. La gent està donan-se conter.
Enhorabona a GEnt d'Antella.

antifeixistes