QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


2 d’abr. 2009

Tornem a la carrega!

Tornem, i ho fem amb més força que mai. Hem fet un xicotet descans, pel que demanem disculpes ja que ha sigut, un grapat de gent la que ens a preguntat perquè no actualitzavem. Hem deixat passar una miqueta el temps per no sobresaturar-nos i no sobresaturar-vos amb tanta "Marisabel", perquè la veritat és que la tenim molt, però que molt aburrida!
Al nostre estimat poble francament, l'activitat politica no cesa, al igual que les mostres anti-democràtiques de la "senyora" Marisabel. L'alcaldessa en la seua linea, ha censurat bans a la Comparsa Parsa i Gent d'Antella, així com ha negat la utilització del Llar dels jubilats a la Junta de Moros i Cristians, però en canvi si que l'ha deixat a altres assossiacions. Ja sabem de sobra, que a l'ajuntament de Marisabel hi ha dos vares de mesurar.
En el darrer més i mig, l'oposició ha estat treballant i ens ha fet aplegar a casa diferents comunicats. Gent d'Antella ha editat una revista, La Llavor, que està de categoria. Estem realment satisfets per les accions que estan duent a terme els dos grups de l'oposició, i hui a la sessió plenària extraordinaria on s'han demanat resposabilitats per la contractació irregular del marit de l'alcaldessa, ha quedat palés que la unitat és el camí per plantar cara a Marisabel. Anims a l'oposició, i a continuar treballant de valent.
Us facilitem l'enllaç de la crònica del ple, redactada a Llavor Digital, la plana web de Gent d'Antella: www.gentdantella.blogspot.com
Recordem que el proper Dimarts dia 7 d'Abril hi haurà altre ple extraordinari, aquest demanat per GdA, en relació al Barracó(Quiosc-Bar) adjudicat al marit de l'Alcaldessa. Preguem la màxima assistència.
Per altra banda felicitem, a totes i tots aquells que han sigut premiats en la loteria, és motiu d'alegria saber que en els temps que corren, moltes families tindran una ajuda per fer front a la maleïda crisi, que els banquers i gobernants ens han abocat.

antifeixistes