QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


9 d’abr. 2009

MARISABEL NO PODRÀ OBRIR EL "BARRACÓ"

Com passà, fa ja un any, el ple de l'Ajuntament d'Antella torna a impedir que Marisabel i el seu marit puguen obrir el "Barracó". En sessió plenaria celebrada el passat dimarts, GdA i PSPV d'Antella,deneguen la renovació del contarcte amb Juan Palazón, a més demanen informes per a, d'una vegada ja, legalitzar la situació del Bar-quiosc municipal.Perquè diga el que diga Marisabel el "Barracó" és ilegal, i a més està en mans del seu marit de manera irregular, ja que segons la llei, una adjudicació municipal, no deu estar en mans d'un carrec electe, o d'algun familiar directe. De totes formes esperarem els informes i sentencies judicials pertinents per a que es confirme allò que molts duem denunciant.
El ple, convocat a les 9 del matí, el passat Dimarts fou una lliçó de democràcia malgrat haver estat convocat a una hora, en la que la majoria de mortals no podem acudir. El concejal de Gent d'Antella, Gustavo Montagudo, acrivillà a raonaments a Vicent Benet, president accidental, que tan sols es limitava a llegir escrits que de segur havien estat redactats per altres. La veritat és que la imatge de Benet donant la cara per Marisabel era prou lamentable, més quan ell no treu cap profit en aquest tema, més be és el poble d'Antella qui perd, i l'Alcadessa l'única que guanya.

Sembla que aquesta vegada va de bo, i els concejals socialistes ho tenen prou clar. Tornem a felicitar-nos i agraïr a l'oposició la unitat que estan mostrant. Hi han indicis suficients per exigir resposabilitats polítiques, ja n'hi ha prou de que Marisabel perjudique més al poble d'Antella! Ja n'hi ha prou de que ens prenga al pél! Ja n'hi proude tindre que suportar a la incompetent i aprofitosa de Marisabel!

Marisabel dimissió ja!

Si voleu més informació del tema de "Barracó", ací teniu dos enllaços.

Levante EMV

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Açò clama al cel!Que la senyora alcaldesa tinga la cara dura, ja ho sabem tots, pero lo que no es conprensible es que els concejals del pp estiguen permitint que la dona esta estiga fastidiant tant al poble. Senyors i senyores! Que esta dona esta furtant al POBLE! No esta perjudicant ala oposicio, ens fot a tots .

Anònim ha dit...

Extret de Gent d'Antella.
...
Davant de tanta cara dura, l’oposició, en nom i representació de la dignitat del poble d’Antella ha aprovat els punts presentats en l’ordre del dia. El PP (els seus tres regidors presents) ha votat en contra.

Diguem-ho ben clar: el PP ha votat a favor de regalar-li al senyor marit de l’alcaldessa un mínim de 11.889,90€!

Escrit dirigit als dignes –que sabem que n'hi ha- votants del PP: fins a quan es deixaran enganyar per aquesta gent, que en nom d’unes sigles, sols miren pel seu profit personal?

ALP2500 ha dit...

Bé nanos m'encanta que no hagueu baixat els braços si trobeu que la vostre alcaldessa es una dictadora, endavant a lluita amb ells fins a la mort (politicament parlant es clar), n'ha agradat la vostre pàgina , he posat un enllaç si no us fa res)
moltes gràcies.

http://alp2500.blogspot.com/2009/03/lalcalde-de-xativa-i-les-seves-llicons.html

Anònim ha dit...

la dona del cesar no sols deu ser honrada, tambe deu semblar-ho.
En aquest cas no se si ho es, pero es segur que no ho sembla.

Dignitat senyors antellenses, semblen una microrepublica bananera.

Anònim ha dit...

Sembla, no estic segur del tot, que alguna cosa s'està menejant al PP. Hi ha rumors i senyals que mostren, que una part important del PP ja està farta de Marisabel.
Esperem es confirme esta rumorologia, supose que en Antella, del PP, ha d'haver algú amb mes trellat que la colla de Marisabelistes ultres.
I ojala no obriga el barracó...en lo que ella disfruta manant, este estiu li donara algo.

antifeixistes