QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


8 de jul. 2008

Plantem cara a Marisabel!

L'oposició reacciona, i ja era hora, davant les continues irregularitats que esdevenen cada cop que hi ha un plé. El passat plé, la senyora alcaldessa es passà el reglament per..., i durant el torn de precs i preguntes Marisabel com és normal en ella, començà a fer un mitin dels seus, cosa que no pot fer ja que tan sols ha de contestar les preguntes que li fa l'oposició. Segons es pot llegir a la plana de Gent d'Antella, l'oposició en plé, firma una instància en la que se li comunica a l'acaldessa les seues males formés, i que d'aquest cas en serà informat el Síndic de Greuges. Esperem que no siga l'única iniciativa conjunta de l'oposició, i que en els pròxims mesos i fins que caiga Marisabel, la UNITAT siga la tònica habitual.
Per altra banda tenim l'esperança que algú( Síndic de Greuges, la justicia o altes esferes del PP)li done algun toc d'atenció a la senyora alcaldessa.
El que està clar és que la legislatura de Marisabel, com havia sigut habitual fins al moment esta siguent mogudeta, però amb una salvetat, ara ja no nada d'esqueta com abans.

Des d'aquesta humil web aplaudim la decissió de Gent d'Antella i el grup municipal del PSPV, i els animem a que li planten cara a Marisabel, amb totes les de la llei. I recordeu que nosaltres en som més i a més tenim la raó.

Es pot enganyar a uns pocs tot el temps.
Es pot enganyar a tots un poc de temps.
Però no es pot enganyar a tots tot el temps.


Enllaç en el que es pot llegit l'istància, recomenem feu una lectura´, és realment bona.
http://gentdantella.blogspot.com/

antifeixistes