QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


14 de jul. 2008

INDIGNACIÓ POPULAR

Ja estem massa acostumats i acostumades (per desgràcia), a les continues polèmiques procedents de l'ajuntament d'Antella i la seua màxima responsable: MArisabel Giménez Candel. Però la nit del passat dissabte dia 12 la poca vergonya de la senyora en qüestió aflorà de manera espectacular, però la nova demostració de força de la senyora alcaldessa fou contestada fortament per la gent jove d'Antella, farts i fartes ja de les formes de Marisabel. Els fets són els següents: Com molts ja sabran el Dissabte passat La Junta Local de Moros i Cristians del nostre poble organitzà una festa davant l'auditori. L'organització com cal, disposava dels permisos pertinents i una autotització en la que es comunicava que l'acte deuria d'acavar a les tres de la matinada. Fins ací tot correcte. La festa començà i es desevolupà sense cap problema fins que a a les tres, ni un minut més ni un minut menys, la Policia local d'Antella feïa acte de presencia per aturar la festa. A simple vista podria semblar raonable aquesta actuació, però NO!

Fem memòria i recordem les festes que es fan al nostre poble, alguna vegada s'han acavat a les tres de la matinada? NO! I ara ve el més bo, Mentres la Policia Local d'Antella, intentava parar la música de la festa, el Barracó de l'alcaldessa, a uns 200 metres de la festa, estava obert i amb música en marxa. Es pot tindre més cara?Més poca vergonya? Més inmoralitat?
Quan la policia feu acte de presència a la festa, es van viure moments de tenssió, les persones allí presents s'indignaren i recriminaren als policies la seua actitut. Era incompresible que mentres s'exigia el tancament de la festa,l'alcaldessa estiguera servint porrons i amb música en marxa. Aleshores de manera espontanea, grapats de persones es concentraren davant del barracó de l'alcaldessa, la Policia Local acudí al igual que La Guardia Civil, l'ambient era realment tens. Cantics com "del barracó de l'alcadessa no ens mouran" o "Antella unida mai serà vençuda", eren escoltats per l'alcaldessa mentres perdia la unica taula que fugia davant l'ambient creat per tan injusta decissió. L'alcaldessa va haver de sentir tot tipus de desqualificacions, al igual que algun membre de la Policia Local, que fou durament criticat pels veïns del poble.

Per ara us facilitem un video que malgrat no ser de molta qualitat, mostra com la gent anava acudint davant del barracó, i com la Policia Local prenia possicions davant qualsevol possible problema d'ordre públic? Que es pensaven que anaven a menjar-se a Marisabel? Hi han molts videos i fotos de tot el ocorregut, segons anem fent-nos amb aquest material anirem penjant-lo.
La nit del 12 de juliol de 2008 no serà una nit més d'estiu, passarà a la història com la nit en que el poble d'Antella començà alçár-se decididament contra Marisabel. Anims i gràcies a tots i totes aquelles que acudiren a manifestar la seua indignació, Marisabel i els seus no podran en nosaltres. Ara més que mai: MARISABEL DIMISSIÓ!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cara és poc! Està dona no te ni vergonya, ni escrupols. Li dona igual tot, és creu que l'ama d'Antella. LA culpa la tenen els hooligans que li donen ales. Ja està bé, mosatros li les tallarem!!!
Que s'en vaja d'Antella i mos dixe viuere en pau.

Anònim ha dit...

No te que estar ni un segon més en l'ajuntament. NI els seus, sobretot joves, esta vegada estan amb ella. MariaIsabel s'està cubrint de gloria. A per ella, amb la llei i la raó!

Anònim ha dit...

A vorem estes festes que faran? Tancar les disco-movils i berbenes a les 3, i despres que? Tots al barracó de l'alcaldessa? I una m---! Jo ja no puc més, si no s'en va està dona molts estem pensant en emigrar. Com encara n'hi ha persones que poden defensar tanta injusticia?

Anònim ha dit...

Es posible confrontar mes encara este poble? Sembla que amb marisabel a l'ajuntament tot es possible.

antifeixistes