QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


2 de maig 2010

MARISABEL FA UNA DE LES SEUES


Que l'alcaldessa d'Antella és una persona arrogant, déspota, mal educadada i autoritària és sabut per tothom i no ho diguem per dir-ho, a la vista de tots ha discutit amb veïns del poble en meitat del carrer, utilitzant insults més popis d'una presidiaria que de la representant d'una institució. Fins i tot ha dedicat perles com "fill de mala mare" al representant de GdA. També han sigut una tònica habitual, els enfrontaments amb treballadors de l'ajuntament. Doncs, durant esta setmana la senyora "mal parlà" ha tornat a fer de les seues, i dos treballadores de l'ajuntament han hagut de patir novament el nerviosisme de Marisabel que veu com s'apropen les eleccions, perdent dia a dia el recolçament d'alguns dels seus incondicionals. Així ens fem ressó d'una notícia publicada a la plana de Gent d'Antella en relació als esdeveniments ocorreguts recentment a la casa de Marisabel 2, l'Ajuntament d'Antella.




antifeixistes