QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


25 d’ag. 2009

EL CONSELL JURÍDIC CONSULTIU DONA LA RAÓ A GENT D'ANTELLA



Som molts els que estos dies estem d'enhorabona, sobretot els que haviem denunciat des de ja feia temps la mala gestió del Kiosc-Bar (el Barracó municipal) per part de l'alcaldessa i la seua corporació municipal. Com hem dit un grapat de vegades des d'ací o des d'altres planes com la de Gent d'Antella, el Barracó mai hauria d'haver anat a parar a mans del marit de l'alcaldessa a l'existir una clara incompatibilitat.

Aquesta vegada,ho diu, ni més ni menys que el Consell Jurídic Consultiu de la C.V.


Què és el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana?

“El Consell Jurídic Consultiu es definix en l’article primer de la seua llei de creació com el suprem òrgan consultiu del Consell de La Generalitat i de la seua Administració i, si s’escau, de les administracions locals radicades a la Comunitat Valenciana. També ho és de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana i de la resta d’entitats i corporacions de dret públic no integrades en l’administració autonòmica. En l’exercici de la seua funció haurà de vetllar per l’observança de la Constitució, de l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana i de la resta de l’ordenament jurídic.Es beneficia per això d’autonomia orgànica i de funcionament, i així queda garantida l’objectivitat i la independència.La consulta al Consell és preceptiva en els casos en què la seua llei de creació o qualsevol altra així ho establisca, i facultativa en la resta de casos. Els dictàmens que emet no són vinculants, llevat que ho dispose una llei.Les disposicions aprovades i les resolucions que recaiguen sobre assumptes informats pel Consell hauran d’expressar si s’acorden o s’adopten conforme al dictamen o si se n’aparten.


“El Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, en informe del dia, 23 de juliol de 2009, amb registre d’eixida del 24 de juliol, i registre d’entrada en l’Ajuntament d’Antella, del dia 28 de juliol, entre altres coses diu:“El artículo 102.1 de la Ley 30/1992, de 26 de noviembre, establece la necesidad de previo dictamen favorable de este Órgano consultivo para que la Adminstración pueda declarar de oficio la nulidad de los actos enumerados en el artículo 62.1 de aquella,


En la Quarta de les seues consideracions, diu:“El asunto sometido a consulta versa sobre la declaración de nulidad del Acuerdo del Ayuntamiento de Antella de 11 de marzo de 2006 de adjudicación definitiva del Contrato de Gestión del quiosco bar de l’Assud, basándose en las causas previstas (...), puesto que la prohibición para contratar existe en la persona del adjudicatario del servicio, cónyuge entonces y ahora de la Alcaldesa de Antella, adquiriendo los derechos de explotación careciendo de los requisitos esenciales para su adquisición y por ser los actos preparatorios del contrato presuntamente inválidos por haber sido dictados prescindiendo total y absolutamente del procedimiento establecido legalmente, al producirse la adjudicación definitiva sin constancia de la certificación administrativa positiva regulada (...)


”I continua més endavant:“Efectivamente consta en el expediente que el quiosco funcionó sin las licencias necesarias hasta el 17 de abril de 2008 fecha en que se concede licencia de apertura y funcionamiento de establecimientos para actividad inocua.


”En la Quinta de les seues consideracions, diu:“La finalidad perseguida por el artículo 20 de la Ley de Contratos es proteger los principios de objetividad y defensa de los intereses públicos consagrados en el artículo 103 de la Constitución Española, impidiendo que cualquier persona que tenga una relación de cónyuge o descendiente con cargo electo no pueda contratar con una Corporación Local.En este sentido se pronuncia la Sentencia del Tribunal Superior de Justicia de la Comunidad Valenciana 28/2008, de 9 de enero, de la Sala de lo Contencioso Administrativo, que en el supuesto de impugnación del Acuerdo Plenario del Ayuntamiento de Aielo de Malferit que aprobó la adjudicación de una parcela propiedad del Ayuntamiento a favor de una mercantil integrada por el esposo de la Alcaldesa y sus dos hijas menores, señala lo siguiente:“Así pues, la norma jurídica reguladora de las prohibiciones para contratar no deja lugar a dudas, una persona jurídica o física que tenga una relación de cónyuge o descendiente con el cargo electo no puede contratar con una Corporación Local, (...). En materia de contratación administrativa debe respetarse la legalidad por la Administración y los contratistas debe reunir las necesarias condiciones morales, sin sombra de favoritismos a favor de determinados contratistas, para lo cual se establecen filtros de moralidad de carácter objetivo: no se puede contratar con un pariente.


”El Consell Jurídic, PER UNANIMITAT dels seu set integrants, conclou:“Que procede la revisión de oficio por nulidad de pleno derecho, del Acuerdo del Ayuntamiento de Antella de 11 de marzo de 2006, de adjudicación del Contrato de Gestión de quiosco bar de l’Assut.”


Tot i que l'informe és contundent, el concejal i Tinent Alcalde, Vicent Benet, encara té la cara dura i poca vergonya d'insultar publicament al Concejal de Gent d'Antella Gustavo Montagudo. Es pot ser més pobre d'esperit que aquest senyor? Este taxista sense feina vingut a xuplar-culs sense escrupols que declara la seua fidelitat cega a la "il·lustríssima" Marisabel, que s'ha cregut? Este pobre home que dona la cara mentre la seua estimada caudilla està ben lluny gaudint d'unes vacances poc merescudes. Que ben ensenyat que està este covard que es dedica a llegir insults que altres li fan dir. Vicent Benet és un clar exemple de "llepó", d'home sense personalitat al servei de la mentida i la calumnia. El que no sap ell és que s'haurà de menjar moltes de les paraules que li fan dir, ja ho hem dit moltes voltes, però ho tornem a repetir: "El temps posarà a cadascú al seu lloc"

antifeixistes