QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


22 de maig 2009

XE!QUINS MESTRES TÉ MARISABEL!

Admesa a tràmit la denúncia contra Alfonso Rus per insultar i amenaçar el professorat valencià.


Admesa a tràmit la denúncia contra Alfonso Rus per insultar i amenaçar el professorat valencià
El jutjat de primera instància número 2 de Xàtiva ha admès a tràmit la denúncia presentada per Escola Valenciana contra el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, arran de les declaracions que va fer aquest en un acte del PP; va qualificar de 'gilipolles' aquells que usen les expressions 'aleshores' i 'gairebé' i va dir, a més a més, que 'rematarien' tots aquells qui posen i volen posar la foto del conseller Font de Mora cap per avall.
Segons ha explicat Àngel Martí, gerent d’Escola Valenciana, 'aquest és un pas més, però en aquest i en altres fronts anem a continuar defensant els valors de la radicalitat democràtica contra l’actitud de baixesa moral i autoritarisme dels nostres governants'. Martí ha afegit: 'les paraules del president de la Diputació representen tots els dirigents del govern valencià i tots els membres del Partit Popular, perquè ningú no l'ha desautoritzat i, per tant, el cas és encara més greu'. El juliol el jutges es reuniran per deliberar la sentència. Aquesta no és la primera vegada que l'alcalde de Xàtiva empra l'insult com a argument. L'any 2005, per exemple, després que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) va aprovar el dictamen que ratificava la unitat lingüística del català, va acusar-ne els membres de 'prostituir-se' i els va convidar a marxar al Principat.


La fiscalia anti-corrupció demana dos anys de presó per a Carlos Fabra.
Acusa el president de la Diptuació de Castelló de manipular documents públics per vendre fitosanitaris
La fiscalia anti-corrupció ha sol·licitat, de manera provisional, una pena de dos anys de presó per al president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, a qui acusa de manipular documents per tal que dues de les seves empreses tinguessin el màxim d'autoritzacions per part del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació espanyol per a la producció de productes fitosanitaris. El cas és ara al jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Nules.
La fiscalia considera que Fabra, l'empresa Vicent Vilar i l'ex-muller d'aquest, Montserrat Vives, són autors d'un delicte continuat de falsedat en document oficial. És per això que demana dos anys de presó per a cada un d'ells i que paguin una multa de deu mesos amb una quota diària de 20 euros. També demana un any de presó per a l'impressor Manuel Martínez, a qui acusa de proporcionar segells i encunys per fer els documents, i que el jutge sobresegui les actuacions relacionades amb María de los Desamparados Fernández, ex-muller de Fabra; Domingo Cadahía, ex-director general del Ministeri d'Agricultura espanyol; i Mohamed Chakir, ex-treballador de l'empresa Naranjaz. Aquesta no és l'única causa judicial oberta contra el president de la Diputació de Castelló i del PP provincial, ja que el jutjat número 1 de Nules instrueix un altre procediment en què es troba imputat per un o diversos presumptes delictes contra l'administració pública i un suposat delicte fiscal. En aquest cas, s'investiga si Fabra va fer de mitjancer amb l'administració pública per tal d'accelerar les autoritzacions per a fabricar plaguicides i si va cobrar per fer-ho, i també si va cometre n presumpte frau fiscal, arran d'una denúncia de l'Agència Tributària.

Font:Vilaweb

antifeixistes