QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


30 de set. 2008

NOSALTRES PROPOSEM UNA BANDERA

Per tots i totes és sabut que Marisabel vol deixar la seua empremta a la història del nostre poble. Exemples? Les seues decissions com els macro-projectes urbanístics o el canvi d'escut...i no hi havia prou, que ara Marisabel ha decidit que el nostre poble ha de tindre una bandera representativa. Es demana l'opinió al poble en una enquesta, cosa que no ens sembla malament, però perquè en altres temes més importants no ha fet el mateix? Antella té una necessitat real, de bandera? A que ve tanta propaganda i bombo?

Nosaltres tenim la convicció que darrere aquesta iniciativa es troba, "l'adorable" fill predilecte, molt donat a aquestos menesters. En el tema del escut ningú dubta de la seua participació com a cervell de la idea i ara amb la bandera sembla repetir-se la història.

Doncs així està la cosa, de segur,vulgam o no, tindrem bandereta. És el que té tindre una alcaldessa amb tanta dedicació exclusiva i un fill predilecte obsesionat en deixar marques del seu pas com a ma dreta de la senyora "Marisabel".

Nosaltres, ja que sembla que l'ajuntament està disposat a escoltar al poble, fem la nostra proposta. Com considerem que l'objectiu principal d'aquesta proposta és fer història, i recordar que Marisabel dotà al nostre benvolgut poble de bandera, proposem que la bandera la compose com a figura principal la seua cara, sobre un fons negre, com el nostre futur mentre l'alcaldessa continue siguent ella. Ahí va la notra proposta.

2 comentaris:

Marisabel dimissió ja! ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Noooooooooo!Bandera amb la cara de Ma.Isabel no, gracies.Que se facen una bandera el predilecte i l'alcaldessa i se la pengen en sa casa, pero d'ells no volem res, bo si, que s'en vagen!

antifeixistes