QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


3 de març 2008

QUI T'HA VIST I QUI ET VEU...MARISABEL!


No , no s'equivoquen vostés. Esta dona de la foto és ni més ni menys que Marisabel Giménez. Com podem observar, per a Marisabel sí que passen els anys, per a millor, almenys en el que a la seua imatge personal es referix. Ha millorat en vestuari, perruqueria o inclús parlant i llegint en públic(encara que li quede molt per a tindre uns nivells acceptables). Que quede clar que ens alegrem per el seu canvi físic, el seu estilisme i la millora en els actes públics.
És impossible no recoinéxer l'evolució d'esta peculiar veïna d'Antella, procedent d'una família humil però vinguda a defensar les classes dominants. El seu progrés, clar està, ha vingut acompanyat de l'augment de la seua riquesa i el seu poder.
La seua ambició ha anat en ascens. Primer es posà salari, després se'l pujà i a continuació el tornà a incrementar. A més es feu amb d'adjudicació del barracó. Recentment han circulat rumors de compra de pisos en València, i el cotxe nou que li ha comprat al seu fill(per obedient) ja l'hem pogut vore.
Clar, un isabelí antellà 1 justificaria sobradament que el nivell adquisitiu de l'alcadessa és degut a que és una dona treballadora. Ès clar, cap d'estos hooligans poc habituats a l'autocrítica reconeixeria que Marisabel ha aprofitat la seua posició per a acumular capital. No serien ells qui digueren que quedar-se el barracó no és il.legal, però si immoral. Evidentment no vorien en els plans urbanístics una obscura maniobra per conseguir encara més diners procedents del taulell(cosa habitual en politics de PP i alguns del PSOE).
Però és evident que els isabelins antellans o hooligans isabelistes no serán qui salven a aquest poble del mal al que està sotmés. El futur està en la majoria del poble, que ja les eleccions passades s'expressaren a les urnes. El futur està en les mans d'aquelles i aquells que ens estimem Antella. Pel nostre poble, per la nostra gent, no deixem de repetir: MARISABEL DIMISSIÓ JA!
1-Isabelí/na antellà/na: És la persona defensora de Marisabel, faça el que faça...com si mata algú, sempre es mostren incodicionals. Sin. hooligan isabelista.

antifeixistes