QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


20 de febr. 2008

HI HAN SILENCIS QUE DIUEN MÉS QUE LES PARAULES.


Una vegada més una familia del poble sofreix l’atac d’uns desconeguts a una de les seues propietats, i nosaltres ens preguntem, a que ens porta això? A res, perquè aquest acte vandàlic innapropiat, desmesurat, de cobards,... no aconseguirà canviar les idees dels Ortiz Valero ni de cap altre dels que pensem com ells. Per altra banda, tan sols pot seguir creant més mal estar i enfrontaments dels que ja hi ha, és a dir, alimentant la història trista i negra del nostre estimat poble.

Per això, des d’aquest bloc volem condemnar l’actuació d’aquestos "moniatos" al igual que ho han fet les forces politiques de l’oposició i com faria qualsevol persona amb dos ditets de trellat. Ara ens preguntem, on està la màxima representació d’Antella davant d’aquests fets? Senyora Alcaldessa-Presidenta de l’Ajuntament que no s’ha enterat del que ha passat? O millor no vols assabentar-se’n? Ha optat per fer com els seu cap de partit el nostre estimat “Paco Camps de Golf”, que ja no respon a cap pregunta de la premsa?



Cobards! Si! Aquells que aprofitant una nit d'aquest mes de Febrer arrasaren un bancal d'una familia compromesa amb el nostre poble i la seua gent. Però tan cobard com el/la que calla, i dona un silenci per resposta, son tan culpables com els qui fan l'acte bandàlic amb les seues mans. Cadascú que traga les seues propies conclusions, el que està clar és que en una setmana l'alcaldessa no s'ha pronuciat públicament...ella sabrà el per què.





Noticia de l'atac a El Levante "EMV"

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=3813_12_406675__Comarcas-PSPV-exigen-aclarar-tala-naranjos-familia-opuesta-venganza-politica

Enllaç de la Noticia publicada el Diumenge 17 de Feb. A "El Levante"EMV.

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=3817_12_408540__Comarcas-alcaldesa-Antella-evita-condenar-ataque-familia-opone

antifeixistes