QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


19 de febr. 2009

L'ALCADESSA D'ANTELLA ÉS UNA ANALFABETA?

Amics i amigues, us facilitem l'últim escrit de la plana web de Gent d'Antella. Aquesta redacció ha estat feta després de que l'alcaldessa Marisabel obrirà una carta enviada a l'Ajuntament d'Antella dirigida al grup municipal GdA. Lamentable l'últim episodi protagonitzat per l'alcaldessa.
L'ALCALDESSA QUE NO SABIA LLEGIR
Lamentem informar als amables lectors d’aquest diari digital que l’alcaldessa d’Antella no sap llegir, o siga, tenim una alcaldessa analfabeta. Lamentem molt dir-ho, però és la pura veritat. Què bé que ens ha enganyat a tots, fins el dia d’avui!. Ens ha enganyat, quan feia que llegia els documents en públic; ens ha enganyat, quan feia que comprenia els textos que li posaven al davant; ens ha enganyat, quan feia com que escrivia amb el bolígraf o el llapis; ens ha enganyat, quan ens va fer creure a tots que picava l’ordinador tot fent-nos creure que sabia llegir o escriure aquells insults a altes hores de la matinada en els ordinadors de l’ajuntament……
És veritat, hem de reconèixer-ho, que ens ha ben enganyats, a tots….
En fi, ho reconeguem, la nostra alcaldessa és analfabeta… perquè si no ho fora, perquè si sabera llegir hauria sabut llegir a qui van dirigides les cartes, i com ella sap molt bé, les cartes que no van dirigides a ella no les pot obrir, ni ella ni ningú que no siga el destinatari, tal com l’article 18 de la Constitució Espanyola, en el seu punt 3, diu: "Es garanteix el secret de les comunicacions i, especialment, de les postals, telegràfiques i telefòniques, excepte en cas de resolució judicial." A més a més, si les cartes són d’un partit polític dirigides a una agrupació política municipal, més raó perquè ella no òbriga, tot violant la llei, la carta tancada per llegir-ne el seu contingut, tal com ve fet amb les cartes dirigides a Gent d'Antella o PSPV, que les obri sense el consentiment dels seus destinataris.Com que la nostra alcaldessa no és cap delinqüent, per nassos, haurem de concloure que la nostra alcaldessa és analfabeta.

antifeixistes