QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


24 de nov. 2008

D'ORDENANCES POLICIALS I MAL GOVERN

Baix el titol "Ordenanza de policia y buen govierno" l'Ajuntament d'Antella ha editat un llibret que ha fet aplegar a les cases del nostre poble.
Aquest escrit esta siguent, com quasi tot el que ix de l'ajuntament, tema de polèmica. No perquè la societat civil del nostre poble no crega que han d'haver unes normes bàsiques de convivència. La qüestió es que s'han gastat un diners per dir a la gent coses com que no pise ni cague en el carrer. Feïa falta açò?
Trobem articles mal redactats i impossibles d'entendre, però també trobem xorrades com que no es pot practicar actes obcens al paratge de l'assut, així també recorda que no es pot fer nudisme...serà de les mamelles i pius que es mostren al riu.
Allò que potser siga més incoprensible és que està redactat exclusivament en castellà. O siga la senyora alcaldessa edita unes fulles per dir xorrades, i a més ho fa en castellà, marginant la llengua del poble i incomplint la legalitat, oblidant que la llengua que parlem al poble d'Antella és el VALENCIÀ! Cal recordar-li a la senyora presidenta alcaldessa, que hi ha una llei, que enguany, casualment compleix 25 anys, la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià, evidentment deu desconeixer-la.
Us facilitem l'enllaç d'un video que tracta aquest aniversari:

http://www.vilaweb.tv/?video=5472

També,des d'aquesta plana web, recomanem l'escrit pejat al blog de Gent d'Antella referint-se també al tema de l'ordenança de policia:

http://gentdantella.blogspot.com/


Per altra banda recordar que hui Dilluns a les 9'30 del matí ha tingut lloc un plé tan democràtic com sempre, amb expulsions de veïnes del poble o provocacions com situar als policies davant de veïns per intimidar, però ,sobretot una hora de categoria. Dia laborable 9 i mitja del matí! Això si que es pensar en el poble, per a que tots i totes pugam anar, eh Marisabel? Té vosté por de que als plens acudisca gent i la veja fer el ridícul?

Seguirem informant i com no demanant la dimissió de Marisabel pel seu mal govern.

Pel bé d'Antella...
Marisabel dimissió ja!!!

antifeixistes