QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


18 de jul. 2008

VERGONYÓS

Segons informen hui alguns mitjans de comunicació escrits, el marit de l'alcaldessa ha estat beneficiari d'un contracte de treball,a través de l'ajuntament, del qual, sols poden fer-se persones en atur inscrites al SERVEF. Ja la tenim altra volta liada!
Com va estar en l'atur el propietari de l'explotació d'un negoci d'hostalaria? Juan Palazón(el marit), pel que sembla està, incurrint en una irregularitat, ja que deuria d'estar donat d'alta a la Seguritat Social com autònom. Aquesta és una de les condicions de la plica per optar al Barracó Municipal, segons apunta el PSPV d'Antella.

Com pot estar a la llista de l'atur una persona que te un negoci? Quina poca vergonya s'ha de tindre per llevar a altres la possibilitat de treballar mentres u ja té una font d'ingresos. Amb que s'excusaran ara?
I és que és una darrere d'una altra.
Seguirem informant sempre i quan arriben noves noticies.
Us facilitem un enllaç de la noticia apareguda als mitjans:

Las Provincias
http://www.lasprovincias.es/valencia/20080723/ribera/pspv-critica-trato-favor-20080723.html
El Levante EMV
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008072300_12_475789__Comarcas-marido-alcaldesaconsigue-contrato-para-parados-pese-gestionar-elbar-municipal

ANEM A CONTAR MENTIDES...per calmar l'ambient. Escadaloses declaracions del cap de policia d'Antella.

Segons hem pogut llegir en el dia d'ahir al periòdic El Levante EMV, el Cap de Policia Local d'Antella, afirma entre altres coses:
1- Que els joves presents en la protesta contra l'alcaldessa, feren apologia del terrorisme.
2-Que el barracó de l'alcaldessa estava tancat quan, a la força, es feu finalitzar la festa de la junta de moros i cristians..
3-Que l'organitzador incità i animà les protestes davant el barracó.

Doncs li hem de dir de manera clara i rotunda , que tot és MENTIDA.

1- Per ser cap de policia sembla desconeixer el codig penal. Segons ell diu, es feu apologia de terrorisme al comparar Antella en Fago, però no. En el cas que això es diguera(sols ho sentí ell), eixà expressió no seria mai apologia del terrorisme. Apologia del terrorisme és (ho posem en castellà per a que ho entenga millor en notre "sheriff"):La apología del terrorismo es el discurso, tanto hablado o por escrito, en defensa o alabanza de acciones u organizaciones terroristas. No es una disculpa o una opinión sobre estas prácticas o sus ejecutores, sino una defensa y una alineación con estos comportamientos.
Per tant a Fago no hi hagué cap organització, ni grup responsable de la mort de l'alcalde, sinó una persona que per motius personals l'assassinà.
2-El barracó de l'alcaldessa estava tancat?Això és absolutament fals, tenia un parell de taules una d'ella ben nombrosa. Fou pasades les 3 i mitja de la matinada, quan per la pressió popular aquestes taules abandonaren el barracó.
3-L'afirmació que l'organitzador animà a protestar, és una mentida brutal. Tots i totes coneguem a l'organitzador i responsable del ball. La gent present no va ser animada per l'organitzador. La gent acudí al barracó perquè estava OBERT, i era injust el que estava ocorreguent.

Aleshores no entenem com en conte d' intentar tranquilitzar al poble d'Antella, el cap de policia d'Antella ha fet aquestes declaracions incendiaries. Menys mal que hi havia molta gent present. Menys mal que hi ha videos gravats. Menys mal que la gent d'Antella, cada dia més va coneguent el funcionament de l'Ajuntament de Marisabel.

14 de jul. 2008

INDIGNACIÓ POPULAR

Ja estem massa acostumats i acostumades (per desgràcia), a les continues polèmiques procedents de l'ajuntament d'Antella i la seua màxima responsable: MArisabel Giménez Candel. Però la nit del passat dissabte dia 12 la poca vergonya de la senyora en qüestió aflorà de manera espectacular, però la nova demostració de força de la senyora alcaldessa fou contestada fortament per la gent jove d'Antella, farts i fartes ja de les formes de Marisabel. Els fets són els següents: Com molts ja sabran el Dissabte passat La Junta Local de Moros i Cristians del nostre poble organitzà una festa davant l'auditori. L'organització com cal, disposava dels permisos pertinents i una autotització en la que es comunicava que l'acte deuria d'acavar a les tres de la matinada. Fins ací tot correcte. La festa començà i es desevolupà sense cap problema fins que a a les tres, ni un minut més ni un minut menys, la Policia local d'Antella feïa acte de presencia per aturar la festa. A simple vista podria semblar raonable aquesta actuació, però NO!

Fem memòria i recordem les festes que es fan al nostre poble, alguna vegada s'han acavat a les tres de la matinada? NO! I ara ve el més bo, Mentres la Policia Local d'Antella, intentava parar la música de la festa, el Barracó de l'alcaldessa, a uns 200 metres de la festa, estava obert i amb música en marxa. Es pot tindre més cara?Més poca vergonya? Més inmoralitat?
Quan la policia feu acte de presència a la festa, es van viure moments de tenssió, les persones allí presents s'indignaren i recriminaren als policies la seua actitut. Era incompresible que mentres s'exigia el tancament de la festa,l'alcaldessa estiguera servint porrons i amb música en marxa. Aleshores de manera espontanea, grapats de persones es concentraren davant del barracó de l'alcaldessa, la Policia Local acudí al igual que La Guardia Civil, l'ambient era realment tens. Cantics com "del barracó de l'alcadessa no ens mouran" o "Antella unida mai serà vençuda", eren escoltats per l'alcaldessa mentres perdia la unica taula que fugia davant l'ambient creat per tan injusta decissió. L'alcaldessa va haver de sentir tot tipus de desqualificacions, al igual que algun membre de la Policia Local, que fou durament criticat pels veïns del poble.

Per ara us facilitem un video que malgrat no ser de molta qualitat, mostra com la gent anava acudint davant del barracó, i com la Policia Local prenia possicions davant qualsevol possible problema d'ordre públic? Que es pensaven que anaven a menjar-se a Marisabel? Hi han molts videos i fotos de tot el ocorregut, segons anem fent-nos amb aquest material anirem penjant-lo.
La nit del 12 de juliol de 2008 no serà una nit més d'estiu, passarà a la història com la nit en que el poble d'Antella començà alçár-se decididament contra Marisabel. Anims i gràcies a tots i totes aquelles que acudiren a manifestar la seua indignació, Marisabel i els seus no podran en nosaltres. Ara més que mai: MARISABEL DIMISSIÓ!!!

8 de jul. 2008

Plantem cara a Marisabel!

L'oposició reacciona, i ja era hora, davant les continues irregularitats que esdevenen cada cop que hi ha un plé. El passat plé, la senyora alcaldessa es passà el reglament per..., i durant el torn de precs i preguntes Marisabel com és normal en ella, començà a fer un mitin dels seus, cosa que no pot fer ja que tan sols ha de contestar les preguntes que li fa l'oposició. Segons es pot llegir a la plana de Gent d'Antella, l'oposició en plé, firma una instància en la que se li comunica a l'acaldessa les seues males formés, i que d'aquest cas en serà informat el Síndic de Greuges. Esperem que no siga l'única iniciativa conjunta de l'oposició, i que en els pròxims mesos i fins que caiga Marisabel, la UNITAT siga la tònica habitual.
Per altra banda tenim l'esperança que algú( Síndic de Greuges, la justicia o altes esferes del PP)li done algun toc d'atenció a la senyora alcaldessa.
El que està clar és que la legislatura de Marisabel, com havia sigut habitual fins al moment esta siguent mogudeta, però amb una salvetat, ara ja no nada d'esqueta com abans.

Des d'aquesta humil web aplaudim la decissió de Gent d'Antella i el grup municipal del PSPV, i els animem a que li planten cara a Marisabel, amb totes les de la llei. I recordeu que nosaltres en som més i a més tenim la raó.

Es pot enganyar a uns pocs tot el temps.
Es pot enganyar a tots un poc de temps.
Però no es pot enganyar a tots tot el temps.


Enllaç en el que es pot llegit l'istància, recomenem feu una lectura´, és realment bona.
http://gentdantella.blogspot.com/

1 de jul. 2008

ESTRENEM NOVA ENQUESTA


A partir de hui i durant tot l'estiu posem a la vostra disposició una nova consulta popular. En aquesta ocasió volem saber quin o quins dels escandols que envolten a Marisabel són aquells que us semblen més determinants per demanar la seua dimissió. A l'enquesta es podrà marcar més d'una resposta si considereu que els fets pels quals Marisabel ha de deixar de ser alcaldessa són igual d'importants.
Us animem a que participeu, per a nosaltres la vostra opinió és molt important.
Bon estiu i bones vacances per als i les que en tinguen.

antifeixistes