QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


30 de juny 2008

LES BICICLETES I MARISABEL


A principi de l'any 2005 la nostra "benvolguda" MªIsabel es convertí en protagonista d'una noticia que sorprengué de manera especial als veïns i veïnes d'Antella, però també a la resta del notre país o inclús arreu de l'estat espanyol. Tant la premsa escrita, els mitjans digitals o inclús programes de televisió s'interesaren pel decret d'alcaldia, que negava utilitzar el cotxe de la policia municipal. La imatge del "guarda" en bicicleta es feu famosa, Marisabel començava a mostrar el tipus d'alcaldessa que anava ser,polèmica i totalitaria. Segons l'equip de govern, aquesta decissió venia justificada com mesura d'estalvi, en canvi Marisabel es pujava el salari.

Cal recordar, perquè a molts i moltes els falla la memòria, que els "hooligans isabelistes" justificaren i defensaren aquesta mesura. Cal recordar que fou, aleshores, quan es creà el famós forum de "20 minutos", que a dia de hui, encara continua actiu i està siguent investigat per permitir el llançament de calumnies, insults i faltes a l'honor a persones d'Antella. Però el més fort és que a dia de hui sembla, les coses no han canviat molt, des d'eixa pàgina s'ha iniciat una campanya de persecució a Gustavo, concejal de Gent d'Antella, que està fent una forta oposició al malgovern del PP de Marisabel Giménez.

Han passat tres anys des d'aquella "magnífica" iniciativa de Marisabel, i que ens queda d'allò? Recordeu quan acudia a l'ajuntament amb bicicleta la nostra Marisabel? Clar ella després de posar-se i augmentar-se el salari, devia de ser exemple i feïa ús de la bicicleta. Però i a dia de hui? Qui va amb bicicleta? El nou "sherif"? Marisabel? El predilecte?

La cara li tindria que caure de vergonya a tots aquells que defensaren en aquesta cas a l'alcaldessa, però a ella la primera. Després de tot el que va ocòrrer i hui tots podem contemplar com el cotxe s'utilitza, i no tan sols per a dur anàlisis. Aquest és un clar exemple de com està fent les coses Marisabel. Desissions que no porten solucions, sinó problemes i polèmica. Mesures sense trellat ni forrellat. I és que no hi ha dret al que ens està tocant viure. Antella el nostre poble, conegut "mundialment" per l'assut, el triatló o el miracle que feu sant Antoni de Gavarda, ocupa desgraciadament portades de periodics que mostren una realitat crua i penosa. La polèmica envolta Antella: Empadronaments il.legals, barrracons irregulars, pressuntes delictes de calumnies...i tot sempre relacionat, com no, amb Marisabel Giménez Candel i els seus. Açò semblà un malson que mai s'acava...

Us facilitem enllaços de la noticia de les Bicicletes, per a que feu memória d'aquells dies tan especials que Marisabel ens va fer viure.

www.belt.es/noticias/2005/Febrero/03/bicicleta.htm

www.20minutos.es/noticia/3189/0/patrullando/antella/bicicleta/

10 de juny 2008

PER QUÈ MARISABEL NO DEIXA QUE ES GRABEN EN VIDEO ELS PLENS?

Ja que els plens són a hores on la pràctica totalitat del poble no pot assistir, almenys sí es grabaren la gent del poble podria vore com es desenvolupen les sessions plenàries. Així es voria com l'oposició no insulta a l'alcaldessa com diuen els hooligans isabelistes, al contari es voria com Marisabel, lluny de respectar la democracia, nega la paraula a l'oposició, la menysprea continuament i perd els papers quan si li combat amb arguments. Seria molt interessant que els veïns i veïnes d'Antella vegeren les actuacions de Marisabel, com és el cas del poble andalús de Moron de la frontera.
Per l'interés que creguem que té, vos a facilitem l'enllaç d'un video, d'un plé realitzat a la localitat de Morón de la Frontera. Ací es pot vore de manera clara l'actitud que impera en molts alcaldes del Partit Popular amb majoria absoluta, el seu concepte de democracia es semblant al que tenia Franco. Les seues posades en escena recorden a l'epoca de "El Movimiento" i el "Nacional-catolicismo", finalitzant plens cantant himnes religiosos i burlant-se de l'oposició per no fer seguidisme dels plantejament feixistoides del PP.
Recordem que la nostra "santíssima" alcaldessa també feu alcaldessa a una verge, amb una posterior festa, digna d'un catering i tot.
Sobren les paraules, ja sabeu una imatge en val més.
Recomanem de manera especial que visualitzeu el video, no te desperdici.

9 de juny 2008

MARISABEL PODRÀ OBRIR EL BARRACÓ



Sí senyors i senyores, l'alcadessa d'Antella este estiu, podrà posar canyes, cacaus , tramusos i pimentons en salmorra.Malgrat l'obertura inminent, la renovació del contracte continua tenint punts foscos i, la legalitat del acord pres al passat plé és un tant dubtosa al igual que l'informe elaborat per la secretaria.
Nosaltres, pensavem que després de tres intents, el grup municipal del PP esperaria a aprovar la renovació fins que estiguera clar l'expedient, però no ha sigut així. És a dir ara ja ens trobem amb altre escandol,un possible delicte de prevaricació, per part del tres concejals de partit popular que votaren a favor. Segons informen Las Provincias i El Levante EMV , Gent d'Antella, presentarà, properament un recurs al conteciós administratiu en contra d'aquesta decisió. Recordem que Gent d'Antella ja guanyà un conteciós administratiu el passat 9 d'àbril en el que s'anulava un ple per ser totalment irregular.
No entenem la posició presa per el PSPV d'Antella davant esta situació, ja que pel que sembla la situació no ha canviat molt respecte a les anteriors votacions, ells sabran.
Per altra banda recordar que el ple en que es renovà la llicència del barracó, fou convocat a les 9 i mitja del matí d'un dia laborable, l'intenció de la convocatoria sembla clara, com sempre evitar que la gent que estudia o treballa puga assitir incluint com no, als concejals de l'oposició.De fet un concejal socialista no pugué assistir.Realment vergonyós. Quina cara més gran, i encara la famosa "Farteta" del forum de 20 minutos, diu que als plens no van els de Gent d'Antella, tindra poca vergonya la tia!Que ella va?

O siga que este tema del barracó de segur que dura cua. Segurament estem tan sols a l'inici del que sembla es convertirà en un nou episodi d'escàndol polític amb la seua respectiva repercussió mediàtica. Alguns mitjans ja s'han fet resò.
Las provincias.
http://www.lasprovincias.es/valencia/20080607/ribera/antella-renueva-concesion-chiringuito-20080607.html
Levante EMV
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008060700_12_457054__Comarcas-ausencia-edil-PSPV-Antella-permite-marido-delaalcaldesarenueve-municipal

2 de juny 2008

DIGUEM NO, A LES PRACTIQUES ANTIDEMOCRÀTIQUES DE MARISABEL

Marisabel representa els instintos més baixos de les persones. Desde la seua posició, la d’Alcalcaldessa-Presidenta, “Caudilla de Antella por la grasia de dios”, intenta callar les veus que s’alcen en contra del seu mal govern, del seu despotisme, del seu amiguisme o de la seua mala gestió. Marisabel fent valer el seu poder a l’Ajuntament coacciona a tot aquell que no faça seguidísme dels seues plantejaments. Des de fa un temps, s’intenta silenciar, de manera especial a un veï i cocejal d’Antella, Gustavo Montagudo. Als plens negant-li la paraula, des de la plana de “20 minutos” rebuscant en la seu passat i present, llançant mentides i insinuacions, pel simple fet de fer oposició. I des de l’Ajuntament intentant fer-li la vida imposible.

És vergonyós que en un Ajuntament suposadament democràtic, la màxima autoritat, que té “dedicació exclusiva” es dedique en els ultims temps, a perseguir a un cocejal del seu Ajuntament. Alguns exemples d’aquest d’acosment són els següents:

-Intent de paralitzar l’obra de la casa que actualment està en procés de reforma.
-Amenaces per difondre un informe de l’anterior secretaria en el que no s'autoritzava l’opertura del Barracó il.legal
-Demanar papers d’una obra finalitzada l’any 1998.
-Presentar un contecios administratiu contra la decissió del ple de no renovar la llicència del barracó.

Les pràctiques atidemocràtiques de la senyora Marisabel, son evidents. La seua dedicació exclusiva, al igual que la dels seus colaboradors i simpatitzants, és la de perseguir sistemàticament a l’oposició. Les paraules que es poden llegir a plana de “20 minutos”, les telefonades a concejals amenaçants, l’hora i els dies en que es celebren els plens, els atacs a propietats de l’oposició i un llarg etc… són realitats que mostren el concepte de democràcia que impera a l’Ajuntament del PP i en Marisabel.
Després s’atreveixen a parlar de rabietes i revenjes, ací pel que és pot vore a qui li vull la sang i s’està morint de rabia és la senyora Alcaldessa-Presidenta, que veu com en un any ha tingut més oposició que en els quatre anteriors i que per tindre il.legal el barracó no pot obrir-lo. I es que, quan estiga tot en regla, obrirà, mentre no. Com qualsevol altre negoci del poble, o no?

Des d’ací ens volem solidaritzar amb Gustavo Montagudo i Gent d’Antella, i animar-los a que continuen treballant com han fet a fins a dia de hui. Som moltíssims els veíns i veínes d’Antella que estem ben pagats de la tasca que realitzen.
També volem llançar un avís, per als qui furguen en les vides personals dels demés i intenten coaccionar al més pur estil mafiós. Volem dir-vos que ja podeu buscar i rebuscar , amenazar, llançar calumnies, mentir o amagar, que a Antella no la calleu. Que cada dia es van sabent més coses de l’Ajuntament de Marisabel, i el dia de demà encara s’en sabran més.

NO CALLAREM!
MARISABEL DIMISSIÓ JA!

antifeixistes