QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


14 de maig 2008

EL FILL DE L'ALCADESSA ADMITIX QUE ENVIÀ MISSATGES AL FORUM DE "20 Minutos"

En el dia d'ahir Jeremí Juan concejal de PP i fill de la senyora Marisabel Gimenez, admitia davant la jutge que si havia fet enviament de missatges a la famosa plana de "20 minutos". Jeremí contesà les preguntes de la seua advocada i la jutge, mentre que es negà a contestar a l'advocada de l'acusassió. El fet que fill de l'alcaldessa haja admitit que feu arribar missatges a traves del forum de "20 minutos", forma part de l'estrategia de l'advocada defensora. Així s'admet l'enviament, però el que preten, amb aquestos missatges es donar la seua opinió, segons la defensa. Sembla clar l'objectiu, tant que inclús s'arribà a qualificar com un cas polític el procés judicial pel que està imputat.
Però sembla que van mal encaminats tant Jeremí, com l'Advocada. El que es pot trobar al forum de 20 minutos NO són opinions modestes, o que facen crítica constructiva a un tipus de poliques, són paraules en les que s'acussa directament a veïns i veïnes del poble de cometre delictes. Són paraules que atenten contra l'honor de les persones. Són un clar exemple del que és un delicte de calùmnia feta a través d'un mitja de comunicació. No hem d'oblidar que aquell forum hem entrat totes i tots els que teniem un Ordinador al nostre poble, que de segur comentavem a d'altres el que allí llegiem, i així succesivament, fins al punt que quasi tot el poble sap allò que s'escriu i escrivia a "Internet".
La difusió de les calumnies es inqüestionable, el mal creat en algunes persones o families també. Per això esperem que es resolga el més aviat possible aquest tema, que s'investigue com deu mana i ixquen a la llum els noms i cognoms de tots el que han utilitzat internet per enganyar al poble amb falses acussasions, amb rumorologia "groguenca" i amb insinuacions que tan sols perseguien fer callar les veus que s'alcen en contra de l'actual alcadessa d'Antella. Molts noms dels que han fet com Jeremí els sabem, inclús sabem de families dedicades a aquest menester i que fan ús de la plana de "20 minutos" habitualment, però no serem nosaltres qui digam quines tres persones són Farteta, Fede i Tomaset, que siga la justícia.

Per altra banda recordar que en el dia hui ha hagut un altre plé extraordinari. Convocat per a les 10:00 del matí d'un dia laborable. Marisabel tan "democràtica" com sempre, "facilitant" que els cocejals acudeixquen, així com la gent del poble que vulguera anar! Evidentment l'hora no és ni més ni menys, que un intent claríssim de que sols acudisquen als plen les "joventuts"hooliganistes antellanes, ella i els seus concejals.
El ple seguint la tònica habitual, ha sigut mogudet. Ha acudit la guardia civil, i una veïna d'Antella ha sigut expusada amb violència per el nou policia municipal, acció aquesta, de dubtosa legalitat.
Per altra banda s'ha de dir ben clar i fort, que Marisabel i Palazón alies "l'alcaldesso" encara no disposen dels permisos pertinents per obrir el barracó. I hui l'Ajuntament ha tornat a denegar la renovació de la llicència. És a dir per ara, el barracó no s'obri, i si tenen ous i ovaris que l'obriguen.
Tractarem més abant el punts del ple de hui.
Alerta que seguirem informant. Esteu atentes i atents que hi han moltes notícies al caure.

2 de maig 2008

LA DAMA DE FERRO DE LA RIBERA, CADA VEGADA MES MOLLA.



A ningú li sorpren ja, que la senyora Marisabel perda els papers durant qualsevol de les seues intervencions públiques. Aquesta dona ens té acostumats a les seues males formes, però, al darrer plé la senyora alcadessa es va lluir de manera extraordinaria. La seua falta de preparació es evident, per la qual cosa li costà expresar-se. Primerament defensant uns pressupostos ajudant-se d’unes gràfiques que a penes sabia explicar. Seguidament actuant amb molt mala educació mentres l’oposició debatia l’aprovació dels pressupostos, recolçant el seu cap contra el respaldo de la seua cadira mirant amunt, sense prestar atenció, bufant sense parar o menejant-se continuament.
Una vegada més Marisabel demostrà la seua facilitat per provocar. Però sobretot es va poder vore com l’alcaldessa no expulsava a persones del ple, evidentment eren isabelistes, que a la primera fila murmuraven i dificultaven la intervenció de l’opossició.
Els que varem estar presents al ple, varem trobar una Marisabel més nerviosa del normal. Possiblement tot el que li està ocorreguent en els darrers mesos, estiga fent que eixa “dona de ferro” que era Marisabel, comence a adonar-se’n que està arraconada, les continues errades, els procesos judicials que l’esguiten o la forta oposisció que està trobant-se, estan ablanint a la Margareth Thatcher de la Ribera, que trencava a plorar en la darrera sessió plenaria.
Previament als plors, es va poder viure un orgasme d’egocentrisme de la senyora alcaldessa. Segons ella, la gent l’adora i li diu continuament que tot ho fa molt be.
Però oblidà nomenar d’altres coses que li diuen també altres veïns del poble. Com nosaltres que demanem la seua dimissió per no estar a l’altura del càrrec. Estem prop de les 2000 visites i revem el suport de moltíssima gent que ens escriu al nostre correu.
Però podria ser que l’útima actució responga a un canvi d’estrategia de Marisabel inspirada en el populisme més barat. Davant de tot el que li espera no hi ha millor defensa cara als seus que donar llàstima, de presentar-se com un perseguida, com una martir. Podrà enganyar a algunes persones, però està clar i ella ho sap, que a nosaltres, no.
Qui ens dona llàstima realment és el poble d’Antella que ens ha tocat patir-la.
Enllaç de la plana web de GdA, on trobem la crònica del ple extraordinari celebrat el passat 29 d'Abril:

antifeixistes