QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


17 d’abr. 2008

EL FILL DE L'ALCALDESSA IMPUTAT PER UN DELICTE DE CALUMNIES I INJURIES



Hui ens hem despertat amb una noticia, que no fa més que engrosar la inmensa quantitat de pleïts que envolten a la figura de Marisabel, el seu entorn i el seu partit.

La veritat és que des de fa ja un temps el goteig de noticies no cesa, però aquesta és d'una gravetat extraordinària. Jeremi Juan Garcia fill de la senyora alcaldessa-presidenta i concejal electe del PP d'Antella, després de la renuncia al càrrec per part d'un candidat a concejal envoltat en el cas dels enpadronaments pressumptament il·legals, ha estat acusat per la guardia civil de Canals d'haver penjat des de el seu ordinador personal, en la famosa plana de 20 minutos, comentaris calumniosos i que falten a l'honor de ciutadanes i ciutadans d'Antella.

Per ara, i pel que sabem és l'únic que ha estat cridat a declarar, però de segur que darrere el pseudònims de farteta, Tomaset o fede hi ha persones ben pròximes a l'alcadessa, que també estaran siguent investigades per les seues acussacions i insults. Esperem que la investigació done els seus fruïts i es descobreixquen les identitats d'aquells que des de l'anonimat han insultat amb total impunitat al poble d'Antella. Aquells que acusen de fets greus, sense cap contrastació, sense anim d'informar, sinó de fer mal, hauran de respondre a la justicia i als ciutadans d'Antella, als qui han perseguit de forma sistemàtica, per la simple raó de no ser del PP.

L'alcadessa parlava al penúltim plé de civisme, quan expulsà a un jove per una intervenció. I nosaltres ens preguntem...Que es més mostra d'incivisme, una expulssió d'un plé o un pressumpte delicte d'injuries? Que és més incívic, una pintada en contra del alcaldessa o que una persona estiga imputada per un pressumte delicte electoral?

N'hi ha que tindre molta cara, per omplirse la boca amb la paraula civisme quan les teues actituds o actes deixen molt que dessitjar. Si un/a Jutge/sa, acava sentenciant la culpavilitat del fill de l'alcaldessa esperem vore moviments al PP d'Antella. La veritat és que no sabem que més han de fer Marisabel i els seus per a que d'una vegada per totes desapareguen de l'escena pública al nostre estimat poble.


Continuarem informant sempre que ens apleguen noticies fresques. Us facilitem l'enllaç del titolar aparegut hui en l'edició de LaRibera de "El Levante EMV"

9 d’abr. 2008

Ultima Hora!

Ens aplegat la informació de la creació d'un blog per part de Gent d'Antella. Ens comuniquen que a la plana web ja es poden escoltar les declarcions que Gustavo Montagudo ha realitzat fa tan sols unes hores a Onda Cero Ràdio.

L'enllaç:

MARISABEL PERD UN CONTENCIÓS ADMINISTRATIU

Des que les passades eleccions Marisabel Gimenez guanyara de manera ajustadíssima i dubtosa, poques alegries a banda d'aquesta ha tingut. La llei, està actuant, donant la raó a altres en contra dels interessos de l'alcaldessa. Casos com el del judici de faltes que va perdre en favor de dos concejals de l'opossició, i les seues respectives dones, a més de la presidenta de l'assossiació d'afectats pel pai de les forquetes, o el cas contra un veï del poble al qual no es presentà i la decissió del plenari del ajuntament de retira-li el barracó, han fet que Marisabel estiga passant els pitjors moments desde que ha sigut alcaldessa d'Antella.

Ara n'hi ha que sumar-li aquesta nova sentència judicial, ni més ni menys que un contenciós administratiu, que s'ha de dir ben claret: ha perdut. I ha pedut amb totes les de la llei, mai millor dit. El plé que aprobava el PGOU o el sou d'ella mateixa i una concejala isabelista, ha sigut tombat per la justicia, gràcies a una iniciativa de Gent d'Antella. El més bo, i com ja duem un temps avisant, és que queden moltes coses per vindre, Marisabel esta agonitzant, cada dia compta amb menys legitimitat de cara als seus, però el més important desde la justícia se l'està avisant, com en aquesta darrera sentència que advertix a l'Ajuntamnet d'Antella que tenir majoria absoluta, no significa passar-se la llei per ahí baix...Us deixem tres enllaços de la noticia apareguda hui:

Levante: http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008040900_12_430526__Comarcas-juez-anula-PGOU-Antella-deja-efecto-sueldos-alcaldesa-edil

El País:http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/sentencia/invalida/Plan/General/Antella/elpepiespval/20080409elpval_11/Tes

Las Provincias:http://www.lasprovincias.es/alicante/20080409/local/ribera/juez-anula-pgou-antella-200804091144.html

Recomanem la lectura de les tres planes web, no tenen desperdici, la veritat. També hem conegut d'última hora que el concejal de Gent d'Antella Gustavo Montagudo ha estat entrevistat fa uns moments per la radio Onda Cero. Intentarem fer-nos amb la grabació per poder reproduir-la als nostres lectors i lectores.


6 d’abr. 2008

Suspenem l'enquesta.

Davant l'actitud antidemocràtica d'algunes persones que des d'un mateix ordinador estan votant reiteradament , ens vegem en l'obligació moral de donar per finalitzada l'enquesta ja que considerem que l'objectiu d'aquesta no es compleix. Ja sabem ben bé quin concepte de democràcia tenen alguns, i nosaltres considerem que no hem de continuar permetent que es manipulen les dades. Al nostre poble ja tenim el precedent dels empadronaments massius per modificar resultats electorals, no es nou, la veritat. Tenim les direccions IP dels vots que s'han emés a la nostra web, i davant l'evidència no hi trobem altre remei. Gràcies a tots i totes aquelles que han fet us del seu vot i per als que en els darrers dies heu estat votant massivament mal utilitzant el vostre dret al vot...se vos acavat la faena.

antifeixistes