QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


27 de març 2008

MARISABEL, NOSALTRES CONTESTEM TAMBÉ PER ESCRIT.





En el dia d'ahir Marisabel tornà a quedar en evidència al plé celebrat a l'Ajuntament d'Antella que estigué marcat com no, per la tenssió, l'expulssió de veïns i la cobardia de l'alcaldessa davant les preguntes de l'oposició. El fet més destacable de la jornada d'ahir fou, que la porta d'entrada a l'Ajuntament va estar tancada al quart d'hora de começada la sessió plenària. Segons ens comuniquen diverses fonts la porta sigué tancada pel municipal, la raó exacta,...??? Aixi que molts assistents estigueren esperant fins que obríren, i d'altres al vore la porta tancada donaren mitja volta i no arribaren a entrar.


Com ja és habitual el saló de plens, estava practicament de gom a gom. Això sí, la majoria de ciutadans no simpatitzats de la senyora Marisabel. De Hooligans isabelistes, cada vegada s'en veuen menys, perquè serà?


Un moment estelar als que Marisabel ens té acostumats caldejà l'ambient. Fou durant la ronda de preguntes a l'Alcaldessa, quan èsta davant una serie de qüestions formulades per l'oposició responia que contestaria per escrit. Al voltant de 8 preguntes es quedaren sense resposta. I nosaltres ens preguntem: Perquè "l'alcaldessa que cumple"no contesta? Qué no sap? Qué te por de clavar la pota?Que els veïns i veïnes d'Antella no tenen dret a sentir per la seua boca una resposta inmediata? Han d'esperar-se a que Marisabel escriga la resposta per després llegir-la? O pot ser les respostes li les escriuen? I per últim, perquè es somria, quan deïa la seua ja famosa frase :"Li contestaré per escrit"... Que s'està rient del votants de Gent d'Antella?Del PSPV?O de tots i totes?


Siga com siga és evident que amb una oposició forta Marisabel, cada vegada està més al descobert. A més el temps juga al nostre favor, cada dia que passa està més prop la seua caiguda. Per molta "rotonda" que faça o per molt que ilumine el "Balcó", l'Assut o la font dolça...cada vegada està més soletes, a més, pròxims els procesos judicials i sense Barracó, que ja no ha obert estes pasqües. Açò xiquetes i xiquets...Va de bó!

21 de març 2008

UNA TITELLA EN MALES MANS

De tots és sabut que en Antella abunden tot tipus de persones o personatges. La fauna d'Antella es caracteritza per la diversitat de gents que poblen el notre municipi. Hi ha gent bona i treballadora. Dones i homens honrats. N'hi han d'espavilats, aprofitosos, tramposos o carronyaires. La veritat, al nostre poble podem trobar de tot.
En els ultims anys hem pogut descobrir un veí del poble que desperta la polèmica. Home, que des de l'obscuritat, i sense fer molt de soroll ha fet de conseller i ma dreta de la nostra "benvolguda" Marisabel. El seu nomenament com a Fill Predilecte d'Antella no va alçar moltes passions, i fou una decissió criticada inclús pels seus.
Un nomenament un tant característic, i una successió d'esdeveniments envoltats de secretisme i incognites encara sense resposta fan que tot allò relacionat amb este personatge faça una miqueta de pudor.
Indicis per malpensar, no en falten. Ningú dels que hem seguit la trajectoria de Marisabel dubtem del paper que representa el "Fill predilecte", consells, assessorament, negocis...
I ens preguntem? Quina relació té el fill predilecte per exemple amb el P.A.I de les forquetes?O perqué es canvià l'escut del nostre municipi? Perquè es canvien els noms carrers com l'Avinguda País Valencià per Regne de València? Inclús colocant a la façana dun garatge seu la placa del nou carrer amb una denominació clàssica i poc moderna.

Quina relevància té el Fill predilecte, per a que a sa casa es reuneixquen habitualment els Hooligans Isabelistes? Que hi ha en la relació Marisabel-Fill predilecte?
Marisabel està clar paga els seus favors i ha colocat sense cap vergonya al "fill" del "fill"predilecte a treballar a l'Ajuntament. Es nota la importancia de la Familia per a esta gent.

El que anem descobrint cada dia més és que Marisabel li deu molt a algunes persones, com li reclamava el passat dia de les eleccions una isabelista veïna del poble, a crits en mig de la plaça major quan multaven al seu fill i al marit.

Marisabel li deu molt, també, al "predilecte", tant que sembla que siga una titella menejada per ell mateix. No confiem en la integritat de l'alcaldessa ni molt menys de les intencions del "predilecte". S'han juntat la fam i les ganes de menjar, i separar aquestos dos components no és tasca fàcil, però esperem que d'una fartà els done un tall de digestió, i estes dos persones despareguen de l'escena pública d'Antella. Les "botifarres" i "cominencies"mai acaven bé.

Temps al temps!


3 de març 2008

QUI T'HA VIST I QUI ET VEU...MARISABEL!


No , no s'equivoquen vostés. Esta dona de la foto és ni més ni menys que Marisabel Giménez. Com podem observar, per a Marisabel sí que passen els anys, per a millor, almenys en el que a la seua imatge personal es referix. Ha millorat en vestuari, perruqueria o inclús parlant i llegint en públic(encara que li quede molt per a tindre uns nivells acceptables). Que quede clar que ens alegrem per el seu canvi físic, el seu estilisme i la millora en els actes públics.
És impossible no recoinéxer l'evolució d'esta peculiar veïna d'Antella, procedent d'una família humil però vinguda a defensar les classes dominants. El seu progrés, clar està, ha vingut acompanyat de l'augment de la seua riquesa i el seu poder.
La seua ambició ha anat en ascens. Primer es posà salari, després se'l pujà i a continuació el tornà a incrementar. A més es feu amb d'adjudicació del barracó. Recentment han circulat rumors de compra de pisos en València, i el cotxe nou que li ha comprat al seu fill(per obedient) ja l'hem pogut vore.
Clar, un isabelí antellà 1 justificaria sobradament que el nivell adquisitiu de l'alcadessa és degut a que és una dona treballadora. Ès clar, cap d'estos hooligans poc habituats a l'autocrítica reconeixeria que Marisabel ha aprofitat la seua posició per a acumular capital. No serien ells qui digueren que quedar-se el barracó no és il.legal, però si immoral. Evidentment no vorien en els plans urbanístics una obscura maniobra per conseguir encara més diners procedents del taulell(cosa habitual en politics de PP i alguns del PSOE).
Però és evident que els isabelins antellans o hooligans isabelistes no serán qui salven a aquest poble del mal al que està sotmés. El futur està en la majoria del poble, que ja les eleccions passades s'expressaren a les urnes. El futur està en les mans d'aquelles i aquells que ens estimem Antella. Pel nostre poble, per la nostra gent, no deixem de repetir: MARISABEL DIMISSIÓ JA!
1-Isabelí/na antellà/na: És la persona defensora de Marisabel, faça el que faça...com si mata algú, sempre es mostren incodicionals. Sin. hooligan isabelista.

1 de març 2008

MARISABEL EN CONTRA DE LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ I D'INFORMACIÓ



La nostra "gran" Marisabel torna a la càrrega. Si no tenia prou processos judicials ara s'embarca en un de nou. Aquesta vegada contra el portaveu de Gent d'Antella, Gustavo Montagudo. El seu delicte, segons l'alcaldessa, informar al poble de les irregularitats del barracó que explotava fins fa poc el seu marit.

És una mostra innequívoca de la manera que té d'entendre la democràcia, i la percepció del dret a la informació del poble d'Antella. Per ella, és evident, mai s'haguera sabut que l'anterior secretària es negava a obrir el barracó, i que ella com és habitual feu el que li vingué en gana i l'estiu passat obria el barracó en contra de l'informe redactat.

Esperem que s'aclarisca aquest assumpte el més ràpid possible, perquè mai deuria ser una falta a la llei informar del que fan els nostres governants. Ara a estes altures Marisabel ens vol donar lliçons de llei, ella que està imputada per tramposa, per jugar brut...ella...precisament ella.


Des d'ací volem recolzar amb totes les nostres forces a Gent d'Antella, en especial a Gustavo. I animar-los a que segueixquen lluitant com ho estan fent fins ara.


Marisabel està arraconadeta per això vol morir matant...

antifeixistes