QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


28 de febr. 2008

JA ERA HORA!

Després de mesos de reclamar a l'alcaldessa la seua dimissió ja hi han més veus que ens acompanyen. Parlem del secretari comarcal del PSPV, Antoni Lozano que demana a més, la dimissió del cap del PP a la nostra comarca per permetre els excesos que totes i tots coneguem.

Per altra banda voldriem vore a l'oposició demant amb firmesa la dimissió de Marisabel Gimenez, no entenem com s'han adelantat des d'altres esferes de la política comarcal, ells(PSPV d'Antella i GdA) que estan vivint la política dictatorial i autoritaria de Marisabel, haurien d'haver-ho fet ja.
De totes formes aplaudim la decissió del secretari comarcal socialista. Nosaltres ja ho vam dir, ara més que mai...DIMISSIÓ!DIMISSIÓ!DIMISSIÓ!

Enllaç amb la noticia, apareguda Las Provincias:
http://www.lasprovincias.es/valencia/20080228/ribera/pspv-pide-dimision-alcaldesa-20080228.html

27 de febr. 2008

AMB RETARD I MALES MANERES

Per fí, després de 18 dies de silenci absolut de la senyora Alcaldessa-Presidenta Marisabel, ha condemnat l’acte vàndalic sofert per la familia Ortiz-Valero.

El ple extraordinari celebrat ahir dia 26 de Febrer de 2008 a petició del grup municipal del PSPV, no va estar excent de polèmica, com sol ser habitual en un ajuntament, que ni és democràtic ni és transparent!!

D’entrada l’hora del ple... les 11 del matí d’un dimarts laborable.
Que es pensa que ens pasem el dia rascant-nos el pardal o la xona? Els que no treballen, estudien i alguns/es les dos coses. Tots i totes no tenim dedicació plena com vosté, ni cobrem per estar ahí com la seua concejal, per la qual cosa no podem estar presents a qualsevol hora. Així que no creu que seria més convenient que fos cap a les 8 de la vesprada quan la gran majoria de la gent ja ha arribat les seues feines i podria acudir per omplir la sala de plens? El poble te dret a escoltar a la màxima representant del poble i a l’oposició. Que té por de vore el saló de plens de gom a gom i observar com cada dia hi ha més gent de la vorera del costat que no de la seua?

No era suficient amb l’hora inapropiada que damunt inexplicablement no deixà parlar a l’oposició, segons ella per no cenyir-se al tema del ple, però per altra banda sí que permeté fer un discurs electoralista de cara a les eleccions estatals, parlant de ZP i Rajoy. Increïble. Tampoc tingué pels en la llengua per criticar al periòdic Levantte-EMV, únic periodic que esta tinguent un seguiment dia a dia del que ocorre a la política municipal antellenca. Que és mentida el que diu el periodic? O més bé les veritats ofenen?

Començà el ple i quan el representant de Gent d’Antella (GA), Gustavo Montagudo, prengué la paraula i li recriminà l’hora del ple. Perquè recordem que un dels concejals del PSPV no pogué assistir al ple pel treball, així com molta altra gent. No passaren molts segons des de que prengué la paraula quan Marisabel ordenà la retirada del microfon al portaveu de GdA. Prengué la paraula Vicente, portaveu del PSPV a qui tot seguit expulsa del ple municipal per defensar a Gustavo. Aquest últim després de vore amb indignació com abandonava el saló de plens Vicent opta per fer el mateix de manera voluntaria.

Una vegada més des d’aquest bloc demanem al PP d'Antella i a Marisabel que ens deixe viure en pau i llibertat, no estem disposats a aguantar tantes burles, faltes de respecte, autoritarisme,... Ja n’hi ha prou!!!

I a la gent del poble us demanem que baixeu al plens, que baixeu i comproveu amb els vostres propis ulls aquesta intolerància. Que contenpleu les actuacions més propies d'un roïn sainet valencià,a les que la nostra "volguda" alcaldessa ens té acostumats. Quina llàstima!

21 de febr. 2008

Continua el silenci però nosaltres, no callem i diem més fort que mai: DIMISSIÓ!

El màxim responsable del PP de La Ribera si condemna l'atac de fa ja, dos setamanes. L'alcaldessa continua senser dir ni "mu", parlarà quan ho crega convenient. I nosaltres ens preguntem: Més convenient que fer-ho deseguida quan és?
Marisabel Gimenez no es mereix estar ni un segon més a l'ajuntament. Un persona que calla en una situació així és evident que no pot ser l'alcaldesa de tots. Mai ha estat a l'altura del seu càrrec però açò és més fort del que sembla. MARISABEL DIMISSIÓ JA!

20 de febr. 2008

HI HAN SILENCIS QUE DIUEN MÉS QUE LES PARAULES.


Una vegada més una familia del poble sofreix l’atac d’uns desconeguts a una de les seues propietats, i nosaltres ens preguntem, a que ens porta això? A res, perquè aquest acte vandàlic innapropiat, desmesurat, de cobards,... no aconseguirà canviar les idees dels Ortiz Valero ni de cap altre dels que pensem com ells. Per altra banda, tan sols pot seguir creant més mal estar i enfrontaments dels que ja hi ha, és a dir, alimentant la història trista i negra del nostre estimat poble.

Per això, des d’aquest bloc volem condemnar l’actuació d’aquestos "moniatos" al igual que ho han fet les forces politiques de l’oposició i com faria qualsevol persona amb dos ditets de trellat. Ara ens preguntem, on està la màxima representació d’Antella davant d’aquests fets? Senyora Alcaldessa-Presidenta de l’Ajuntament que no s’ha enterat del que ha passat? O millor no vols assabentar-se’n? Ha optat per fer com els seu cap de partit el nostre estimat “Paco Camps de Golf”, que ja no respon a cap pregunta de la premsa?



Cobards! Si! Aquells que aprofitant una nit d'aquest mes de Febrer arrasaren un bancal d'una familia compromesa amb el nostre poble i la seua gent. Però tan cobard com el/la que calla, i dona un silenci per resposta, son tan culpables com els qui fan l'acte bandàlic amb les seues mans. Cadascú que traga les seues propies conclusions, el que està clar és que en una setmana l'alcaldessa no s'ha pronuciat públicament...ella sabrà el per què.





Noticia de l'atac a El Levante "EMV"

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=3813_12_406675__Comarcas-PSPV-exigen-aclarar-tala-naranjos-familia-opuesta-venganza-politica

Enllaç de la Noticia publicada el Diumenge 17 de Feb. A "El Levante"EMV.

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=3817_12_408540__Comarcas-alcaldesa-Antella-evita-condenar-ataque-familia-opone

antifeixistes