QUI ÉS MARISABEL GIMÉNEZ?

Marisabel Giménez és l'actual alcaldessa d'Antella, màxima representació d'un poble, que majoritariament no la volia. El massiu empadronament de persones forasteres i les falses promeses de solucionar la problemàtica del camp amb la compra de la terra per part de constructors, donàren l'alcaldia a la candidata del Partido Popular. De fet està imputada per delicte electoral, per haver inscrit en el padró municipal persones, que suposadament no viuen a sa casa.

Aquesta dona que actualment presideix l'ajuntament està envoltada continuament de polèmica .La senyora Marisabel (com ella mateixa escriu ) ha creat a l'Ajuntament un clima insoportable, enfrontant-se amb diferents treballadors, colocant laboralment a persones del seu entorn, aprofitant-se de la seua posició per quedar-se i gestionar malament el Quiosc-Bar municipal. A més ha contractat indegudament al seu marit aprofitant subencions per persones en atur, i així li ho va fer saber el SERVEF.

Ha sigut "premiada" varies vegades per la premsa comarcal a causa de la seua gestió i formes de dur el consistori riberenc. Al seu palmarés trobem el premi"Suro" o "premi llima", guardons que nigun polític voldria tindre.

Ha canviat l'horari de les sessions plenaries per a que no puguen acudir els concejals i els veïns i veïnes del poble.El plens es desenvolupen els dimecres a les 9 del matí, amb una tenssió inusual, amb expulsions de persones i concejals.

El seu fill (concejal també) està imputat per un delicte greu de calumnies, al igual que un simpatitzant del PP d'Antella.

I sembla que la història no s'acava, cada dia es coneixen noves notícies, que confirmen a Marisabel Gimenez com la pitjor alcaldessa que haja tingut mai el poble d'Antella.


13 de nov. 2007

Desde l'oposició s'ha de demanar ja, la dimissió de la Senyora Marisabel Gimenez.



Si el fiscal ha vist indicis de delicte electoral entenem que l'opossició ha de reaccionar d' inmediat. Tots i totes sabem que les eleccions guanyades pel PP al nostre municipi no han sigut del tot democràtiques. Han votat persones que no resideixen al poble, inclús algunes d'aquestes empadronades amb tota la cara del món a casa de Marisabel Gimenez, i que han estat utilitzades per revalidar l'alcaldia.


No estem condemnant per avançat a l'alcaldessa, de fet no som jutges (ni ganes) . La justicia ja parlarà el seu dia. Però no ens anem a callar davant la situació que viu el nostre poble, no pot ser que la màxima representació del nostre poble estiga constanment denunciant als seus ciutadans, ara serà ella qui respondrà davant de la justicia. Mentres dure el procés judicial considerem que ha d'eixir de l'alcaldia.


Per això, demanem la dimissió immediata de la primera edil de l'Ajuntament i en cas negatiu que els grups de l'oposició presenten una moció de censura. Per altra banda esperem que la justicia demane la repetició de les eleccions municipals.

12 de nov. 2007

El fiscal ve indicio de delito en el empadronamiento de votantes en casa de la alcaldesa



Mª José Villalba, Alzira El Fiscal Jefe del Tribunal Superior de Justicia (TSJ) de la Comunitat Valenciana ha pedido al juzgado de Alzira que abra un procedimiento penal contra la alcaldesa de Antella, Isabel Giménez (PP), por un posible delito electoral, debido al empadronamiento de seis personas en su domicilio en 2005 y 2007. El juzgado número 1 de Alzira incoará un procedimiento penal contra la primera edil de Antella, quien resultó reelegida en las últimas elecciones municipales, después que el fiscal haya apreciado que en los dos últimos años « se han empadronado seis personas» en casa de Isabel Giménez « sin que tres de ellas mantengan, aparentemente, relación familiar con la alcaldesa ». El fiscal instructor señala que cinco de estas seis personas empadronadas en el domicilio de Giménez, « siempre por autorización de la alcaldesa, titular de la vivienda », eran provenientes de Valencia, Alzira y Murcia. El fiscal detalla una serie de conductas que, según la Ley Orgánica del Régimen Electoral General , son constitutivas de delito y que pueden suponer, incluso, penas de prisión y multas, que oscilan entre los 180 y 1.800 euros. Los socialistas presentaron el 3 de mayo una denuncia ante la Fiscalía tras comprobar que en casa de la primera edil aparecían empadronadas cinco personas que, según los socialistas no residían habitualmente, ni lo habían hecho nunca en el domicilio de Giménez.

Noticia extreta de "El Levante EMV"

antifeixistes